Brutto: легка версія. Повний контакт зі Львовом

//

Анна

– ділиться Сергій Міхалок враженнями після першого акустичного концерту Brutto у Львові. Він в компанії своїх музикантів Павла Ланістера та Дениса Лефта розпалив вогонь у серцях більш ніж шестиста людей у львівському клубі Picasso 12 травня.

Вечірнє Сонце, Гарри, Воини Света, старі хіти Ляпісів, бойовики Brutto в акустиці звучали несподівано легко, але енергії у композиціях і енергетичному обміні між сценою і публікою від цього не поменшало. Кожну пісню Львів зустрів оваціями і потужним підспівуванням. Між піснями Міхалок переносив слухачів у світ свого дитинства та юності, ділився ідеями, розповідав про Brutto, відкривав маленькі інсайди у формі подорожі потоками думки цього епічного музиканта. Загалом, Сергій звично робив все те, що надихає фанів Brutto до діяльності та любові до життя.

Після концерту важко було сказати, хто був більше вражений тим, що відбулося. Публіка – через ефект неймовірного квартирника і безпосередньої близькості до артистів, чи музиканти через sold-out і абсолютну готовність публіки до концерту.

Після Львова акустичні Brutto відвідають Ужгород, що неочікувано, Самбір (14 травня) та Трускавець  (15 травня).

Найближчий виступ групи неподалік Львова запланований вже на 19 серпня – на afishalviv.net/event/zaxidfest-2016-19-21-08/”>фестивалі Захід .

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.