8 затишних кав’ярень Львова, які варто відвідати

//

Анна

Каву може запропонувати кожне кафе та ресторан, проте лише в справжній кав’ярні ви можете спробувати справжню, запашну, свіжозмелену, львівську каву. Ми пропонуємо вам 8 атмосферних та затишних кав’ярень Львова, що варто відвідати кожному, хто приїздить у Львів.

Кав’ярні Львова – Світ кави

«Світ кави» відкривши власну кав’ярню, збільшило масштаби споживання якісної свіжої кави. З кожним роком кав’ярня розвивається: до меню вводяться нові напої, запроваджуються альтернативні способи приготування кави, виробляється власна філософія кави, яка вирізняє кав’ярню серед інших. Бариста кав’ярні – постійні учасники Всеукраїнських кавових Чемпіонатів, деякі з них – сертифіковані судді, які входять до суддівських колегій чемпіонатів. Бариста Наталія Остапюк – переможець Всеукраїнських Чемпіонатів Бариста у 2011, 2013 та 2016 році й представляла Україну на Світових Чемпіонатах Бариста.

Локація: пл. Катедральна, 6.

Години роботи: 8:00-23:00.

Кав’ярні Львова – Kavvka Lviv

Kavvka – яскраве поєднання свіжообсмаженої і свіжозмеленої кави та класичних і авторських коктейлів з оригінальною подачею. У закладі можна розслабитися та провести час у колі найрідніших, друзів або наодинці з собою. А також попрацювати або почілити за ноутбуком у комфорті та зі швидкісним вайфаєм.

У кавовій карті представлені класичні кавові напої, які готують на еспресо-машині La Marzocco. В асортименті – капучино, еспресо, латте та інші. Чудові прохолодні напої для спекотного літнього дня – еспресо-тонік, лимонад і айс-матча-латте. Особливий напій – колд-брю класичний і з тоніком.

Влаштуйте афтепаті з п’янким напоєм після важкого робочого дня. Kavvka пропонує цікаві авторські та класичні коктейлі: сауери, солодкі, кислі, освіжаючі та з гірчинкою – на будь-який смак.

У кав’ярні ви можете придбати кавові зерна та дріпи для приготування кави вдома, в офісі, на природі та навіть в укритті. Вони здивують вас неймовірним ароматом і насиченим смаком.

Локація: проїзд Крива Липа, 7.

Час роботи:Пн-Пт. 09:00-22:00. Сб-Нд. 10:00-22:00.

Кав’ярні Львова – Фраєрка


«Фраєрка» – то цілий світ, що можна взяти з собою на згадку і відкрити як новий для себе тоді, коли душа забажає. Затишна кав’ярня з особливою атмосферою. У теплу пору року функціонує літній майданчик, з якого можна насолоджуватись видом старого міста.

Локація: вул. Валова, 21.

Час роботи: 9:00-22:00.

Кав’ярні Львова – Львівська мануфактура кави

Кав’ярня «Львівська Мануфактура кави» дотримується ідеї, що кава — це не напій, це — культура, а культура має народжуватися і жити у справжній львівській атмосфері! Тут самостійно смажать та змішують найкращі світові сорти кави, утворюючи не просто напій, а особливий натхненний еліксир бадьорості! Дотримуючись основних канонів у приготуванні у «Львівській Мануфактурі» пригощають ще й почуттями. Кожна думка і настрій, які витають ланцюжком у головах — то своєрідний п’ятий елемент напою.

Локація: вул. Валова, 16.

Час роботи: 8:00-22:00.

Кав’ярні Львова – Білка

Кав’ярня-кондитерська «Білка» – це оригінальне місце в центрі Львова, де у затишній атмосфері можна скуштувати найсмачніші солодощі та приємно провести час. Стильний інтер’єр, зручні меблі, цікаві елементи декору створюють особливий настрій та дозволяють почуватися комфортно кожному гостю. Заклад світлий та просторий, а із вікон кав’ярні відкривається надзвичайний краєвид на Львів. Тут хочеться мріяти і повертатись знову.

Локація: Соборна площа, 14. ТЦ “Роксолана”, 4-ий поверх.

Час роботи: 10:00-22:00.

Кав’ярні Львова – На Бамбетлі

Як зазначають постійні відвідувачі, «…тут душа здатна відігрітися, розслабитись і відкрити свої самі добрі чакри…». Одна з родзинок кав’ярні — улюблені для багатьох частих гостей закладу підвіконня для сидіння та смачна, запашна кава.

Локація: пл. Ринок, 29.

Час роботи: 10-22:00.

Кав’ярні Львова – Вероніка

Створена за європейськими стандартами кондитерська-кав’ярня “Вероніка” вражає своїм асортиментом. В залі під склом вітрини знаходиться здається все, що можна приготувати з борошна та цукру: хліб різних видів, сирні і ягідні торти (цілими і шматочками), печиво та тістечка. Все найніжніше та дивовижне на смак.

Локація: пр. Шевченка 21.

Час роботи: 9:00-10:00.

Кав’ярні Львова – Під Золотою Зіркою

Аптека-кондитерська – новий проєкт власників «Вероніки» та «Чорного кота», рестораторів Андрія та Лесі Іонових. Це спроба скомбінувати заклад харчування та аптеку-музей Міколяша. Проєкт повинен став першим кроком до відновлення «Пасажу Міколяша», що був зруйнований під час Другої світової війни. Цей об’єкт, є історично цікавим. У Львові нема такої постаті до 1939 року, яка б не була тут — це і Станіслав Лем, і Степан Бандера, і Пілсудський. А сьогодні тут можна скуштувати смачні десерти та попити каву в вишуканій атмосфері.

Локація: вул. Коперника, 1.

Час роботи: 9:00-23:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.