Перелік закладів де подивитись пряму трансляцію матчу Ліги чемпіонів у Львові

//

fersht

Один з найгучніших матчів сезону відбудеться вже цього місяця в Києві. Для того, щоб подивитись фінал Ліги чемпіонів в комфорті та з атмосферою, Вам не обов’язково відправлятись до столиці. Достатньо буде відвідати один з закладів, які транслюватимуть гру на великих екранах.

Афіша Львова зібрала найкращі та найкомфортніші заклади Львова, в яких транслюють футбол.

Де подивитись пряму трансляцію матчу Ліги чемпіонів – Вандлер

vandler-de-podivitis-pryamu-translyaciyu-matchu

Тревел-кафе Вандлер приєднується до футбольної спільноти. Для комфортного перегляду фіналу Ліги Чемпіонів Ви можете попередньо забронювати столик в закладі без завдатку, але прийти ви повинні вчасно, так як резервація знімається після 15 хв. від зазначеного часу. Також у закладі можна скуштувати смачних страв з усіх куточків земної кулі та поринути у атмосферу мандрів.

Локація: вул. Староєврейська, 5.

. . . .

Де подивитись пряму трансляцію матчу Ліги чемпіонів – Білий Лев

bilu_lev-de-podivitis-pryamu-translyaciyu-matchu

У закладі “Білий Лев” є 4 екрани та 1 великий з проектором на яких транслюватиметься гра Ліги чемпіонів. Переглядати футбол можна на двох поверхах. Щоб замовити столик потрібно прийти особисто у заклад та узгодити попереднє замовлення.

Локація: вул. Лесі Українки,15.

Де подивитись пряму трансляцію матчу Ліги чемпіонів – Купіца

kupitsa-de-podivitis-pryamu-translyaciyu-matchu

У закладі є великий зал з проектором та 4 телевізори, які показуватимуть пряму трансляцію матчу з Києва. Також заклад “Купіца” пропонує великий вибір розливного пива, смачні закуски та страви на компанію. Замовити столик можна без завдатку за телефоном.

Локація: вул. Братів Рогатинців, 18.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.