Де провести вихідні у Львові? Афіша подій на 27 та 28 січня

//

Анна

vuhdni

27 січня, субота, 2018 року

1. Лекція “Швейцарія: там де пахне шоколадом та грошима”

Наталя Вовк – біолог, фотограф, благодійник, мандрівник. Понад сорок країн. Тисячі фотографій, краєвидів, історій та посмішок. Приходьте подорожувати разом! Буде цікаво і весело! На вас чекає цікава розповідь, дегустація справжнього швейцарського шоколаду та розіграш швейцарського ножа серед учасників/гостей!

Локація: Traveller Lviv простір закоханих у подорожі.

Вартість: 50 грн. (попередня реєстрація).

2. Презентація The Cancel Band альбому Case

The Cancel x Band розкажуть дивну історію містичного детектива Крістофера Орфеуса під вже добре знайомі джазові та хіп-хоп мотиви інструментальної музики, представивши новий альбом CASE.

Локація: Festrepublic.

Вартість: 150 грн.

3. Виставка живопису Марії Ворончак “Голос землі”

Проект «Голос землі» об’єднує десять картин, що зображують красу нашої землі через прості і звичні явища та образи, знайомі кожному з дитинства, але творчо інтерпретовані. Автор крізь призму кольорів, ліній та форм пропускає тонкі вібрації звучання невловимої музики земної тверді, що супроводжує нас від народження і до смерті. Голос землі ніжний і мелодійний у весняному хорі птахів та грізний у звуках літнього грому.

Локація: кав’ярня-галерея «Штука».

Вхід вільний!

4. Майстер – клас Ніки Гук “Як Знайти Свій Стиль”

А ти вже знаєш, яким є твій стиль? Знаєш, які речі тобі пасують? Ти задоволена тим, як виглядаєш щодня? Чи відображає те, як ти вдягаєшся твій внутрішній світ, характер та вид діяльності? Чи є в тебе своя родзинка? Чи одразу ти бачиш ‘свої’ речі в магазинах? Якщо хочеш відповідати ‘Так’ на кожне з цих запитань – записуйся на авторський майстер-клас Ніки Гук ‘Як Знайти Свій Стиль’, який пройде у Львові.

Локація: Selfish School.

Вартість: 500 грн.

5. Відкритий забіг Lviv runday!

Запрошуємо на вранішній суботній відкритий забіг в форматі runday в мальовничому Стрийському парку в дружній і веселій атмосфері! Обов’язкова попередня реєстрація.

Локація: Стрийський парк.

Участь безкоштовна!

6. Музика Дзеркальної зали.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 100 грн.

7. МК Блокнот- Щоденник З Яною Юрієвою

Красиві і ексклюзивні блокноти можна зробити своїми руками в техніці скрапбукінг! Ви напевно зустрічали подібні роботи і дуже хотілося зробити такий скрап блокнот своїми руками? Але у початківців рукодільниць відразу ж виникають питання як зробити м’який блокнот, як зробити палітурка для блокнота і багато інших. І тому ви допоможете зробити собі блокнот в стилі скрапбукінг своїми руками.

Локація: Майстерня “Цьоці Маґди”.

Вартість: 280грн.

8. Вистава “Летюча миша”

Виконується українською мовою. «Летюча миша» – одна з найбільш неперевершених творів не тільки автора, Йоганна Штрауса-молодшого, але одна з найдивовижніших оперет. Оперета названа на честь головної героїні Розалінди, яку чоловік не впізнав на балу в костюмі летючої миші і закохався в неї без пам’яті. На цьому маскараді була ще одна маска, яка зуміла проявити талант і здійснити заповітну мрію …

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 50-400 грн.

28 січня, неділя, 2018 року

1. Вистава “Людина в підвішеному стані”

П`єса «Людина в підвішеному стані» написана у 2011 році. Це перша постановка п`єси в Україні та світі. Символічно, що вона відбувається в театрі Лесі, де стались події частково описані в тексті. Ця вистава – про театр, про «поганий» театр, де ніхто не розуміє, що він робить та для чого, де сплутались особисті та професійні образи і конфлікти, де всі засуджують один одного та бояться правди; про те, що такий спосіб існування неприйнятний та веде до самознищення, що в підсумку й відбувається. І стає очевидно, що вистава – не лише про театр.

Локація: Театр Лесі Українки.

Вартість: 80-100 грн.

2. Дні Скандинавії

Культура, історія, мистецтво, вивчення мов, екологія, хюґе, міфологія, література, переклад, музика, кіно, освіта, подорожі… Протягом семи днів мандруватимемо Норвегією, Швецією, Фінляндією та Данією не виїзджаючи зі Львова!

Дні Скандинавії у Львові

Локація: Книжковий ЛЕВ.

3. Олена Болюх. Орган

Олена Болюх (Київ). 2008 року закінчила Київську середню спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. М. В. Лисенка. З 2008 року – студентка Національної Музичної Академії ім. П. Чайковського. 2013 закінчила магістратуру НМАУ ім. П.Чайковського у класі органа у Заслуженого діяча мистецтв України Г.В.Булибенко (орган). Також навчалась у Ірини Стародуб (фортепіано), Світлани Шабалтіної, Ольги Шадріної-Личак (клавесин).

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50-120 грн.

4. Вистава “Білосніжка та семеро гномів”

Балет польського композитора Богдана Павловського «Білосніжка та семеро гномів» – подарунок нашого театру найменшим глядачам.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 40-50 грн.

5. Легенди Іспанії. Гітарний концерт

Серед безлічі легенд є чудовий переказ про дівчину на ім’я Цитра. Дочка теслі, якого вважали наймайстернішим на всьому Півдні Іспанії, володіла прекрасним голосом, що мав здатність загоювати рани і виліковувати хвороби. Одного разу вона вирушила на допомогу маленькій дівчинці, аби вилікувати її недугу, та дорогою додому з Цитрою трапилася біда: вона втратила здатність співати. Аби розрадити дочку, батько створив для неї чудовий інструмент, струни якого звучали так само чарівно, як і голос дівчини. Цитра грала на інструменті, продовжуючи вселяти радість людям. Інструмент же назвали іменем дівчини – “цитра” або “цітара”. З часом перша буква змінилася, звідки й з’явилася відома нам назва “гітара”. Не пропустіть казкову можливість послухати спів Цитри на концерті в Органному залі!

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50 грн.

6. Органний ланч-концерт. Популярна органна музика

Органний ланч-концерт. Популярна органна музика.

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50 грн.

7. Opera Dinner Night

Exclusive Opera Project презентує проект «Opera Dinner Night»! Подія з чудовим музичним перформансом в супроводі фортепіано. Нагода почути живе виконання популярних оперних арій та ансамблів, музику Сінатри, Гершвіна, Бернстайна. Чекаємо Вас! Ви повинні це почути!

Локація: Грушевський.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.