Де провести вихідні весною? Афіша подій на 10 та 11 березня

//

Анна

de-provesti-vihidni-vesnoyu-afisha-podii-na-10-ta-11bereznya

10 березня, субота, 2018 року

1.Афіша подій на 10 березня – Італійська зустріч у Львові

Запрошуємо усіх закоханих в Італію! І тих, хто лише планує закохатися. І тих, хто просто любить піцу, пасту, вино, лазанью, величну архітектуру, вузенькі вулички, співучу мову… Це буде спільна бесіда, обмін досвідом і враженнями! А також смачна піца під фільм «Приборкання норовистого» з неймовірним Адріано Челентано, італійською мовою, з субтитрам.

Локація: Traveller Lviv простір закоханих у подорожі.

Час: з 19:00 по 23:00.

Вартість: 59 грн. (піца у вартості).

2. Афіша подій на 10 березня – Вистава “Любов) “

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною», стає прекрасним ґрунтом для роздумів на тему різноманітності любові. Підсилена засобами фізичного театру та документальними свідченнями акторів, вистава демонструє кілька схем стосунків, поширених в сучасному світі: несамовита приречена любов, що має фатальні наслідки, зручне «міщанське» пристосування, любов з холодною головою, що ні до чого не зобов`язує, приємний флірт.

Локація: Театр Лесі Українки.

Час: з 19:00 по 20:20.

Вартість: 50-80 грн.

3. Афіша подій на 10 березня – Концерт «Під небом Парижа»

Концерт Мирона Остюка (акордеон) і Зеновія Сороківського (скрипка). У програмі – Frank Sinatra “Strangers in the night”; “same mucho”; “Ostatnia niedziela” та багато іншого…

Локація: Кав’ярня-галерея “Штука.

Час: з 19:00 до 20:00.

Вхід вільний.

4. Афіша подій на 10 березня – Концерт сестер Тельнюк: Наш Шевченко

«Тельнюк: #нашшевченко» – це універсальне нове трактування віршів Тараса Шевченка у сучасній музиці. Робота над створенням пісень тривала протягом трьох років, проходячи перевірку на «міцність» перед різними аудиторіями – від концертів для воїнів у зоні АТО до презентацій програми в Англії, Литві, Німеччині та Канаді.

Локація: Львівська філармонія.

Час: з 18:00 по 20:00.

Вартість: 90-180 грн.

5. Афіша подій на 10 березня – Шевченко #нашсупергерой

Слідкуйте за тим, яким іншим буде Шевченко цього березня! Приходьте відчути як пахне “Садок вишневий” і почути незвичайну історію “Тараса”.

Локація: Театр ляльок.

Час: 14:00.

Вартість: 35-50 грн.

6. Афіша подій на 10 березня – Виставка Наталі Гайдаш “Тихе життя. Пробудження”

Перші вітражі виникли ще в Стародавньому Єгипті. Використовували їх в основному для декору вікон, захисту інтер’єру від яскравого сонячного світла. Неймовірно заспокійливий, чаруючий ефект кольорового скла на просвіт високо оцінили церковники і вітраж здобув надзвичайної популярності в оформленні храмових вікон. Другий сплеск популярності і розвитку вітражне мистецтво здобуло в епоху Сецесії. Попри те, що в інтер’єрах вітраж і сьогодні використовують часто, художників, що працюють творчо і нестандартно в цій техніці загалом обмаль. Таких, що роблять проекти і зовсім не більше ніж пальців однієї руки на всю Україну.

Локація: “Зелена канапа”.

Час: 12:00 – 19:00.

Вхід вільний!

11 березня, неділя, 2018

1. Афіша подій на 11 березня – Machete

Унікальний проект, який сміливо міксує музику і кіно. “Це проект для людей, які відкриті для світу, і живуть почуттями”, – розказує вокаліст та засновник гурту, Ярослав Малий. Приємний бонус від Малевича: після концерту ти можеш залишитися на вечірку безкоштовно!

Локація: нічний клуб Малевич.

Час: з 19:00 по 21:00.

Вартість: 450- 1500 грн.

2. Афіша подій на 11 березня – Арт-текстиль

Виражальні засоби сучасного художнього текстилю, які збагатили палітру формотворення та фактурно-пластичних можливостей дедалі більше привертають увагу сучасних художників. Текстиль як матеріал дає колосальні можливості для творчого експерименту. Базуючись на глибинних традиціях. У львівській школі текстилю, художники створюють надзвичайно цікаві, концептуальні та естетично довершені твори. Для усіх поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва пропонується виставка, яка в доволі камерному просторі галереї відкриє глядачеві усе мистецьке різнобарв’я сучасного текстилю!

Локація: Галерея ЛНАМ “Пори року”.

Час: 10:00 – 18:00.

3. Афіша подій на 11 березня – Вистава “Любовний напій”

Нехитромудра любовна історія простодушного Неморіно, переконаного в магічній властивості еліксиру кохання, який виявляється … звичайним вином. Чим закінчаться перипетії любові Неморіно і Адіни? Живий дотепний сюжет цієї витонченої любовної комедії, різноманітність життєрадісних мелодій, утримують увагу глядачів на протязі 185-ти років, а прекрасні арії, в числі яких славнозвісна «Una furtiva lagrima», входять до золотого фонду оперної класики.

Локація: Львівська опера.

Час: з 18:00 по 20:30.

Вартість: 50-400 грн.

4. Афіша подій на 11 березня – Концерт “Гайдн. Моцарт. Бетховен”

Як грає на скрипці математик? Якщо хочете почути, приходьте 11 березня в Органний зал. Неперевершений скрипаль зі США Корі Церовшек (Corey Cerovsek), який також є магістром із математики, гратиме найвіртуозніші твори Гайдна, Моцарта і Бетовена у супроводі Ukrainian Festival Orchestra. За дириґентським пультом – маестро Теодор Кухар (США).

Локація: Львівський органний зал.

Час: з 19:00 по 21:00.

Вартість: 50-300 грн.

5. Афіша подій на 11 березня – Шевченко #нашсупергерой

Слідкуйте за тим, яким іншим буде Шевченко цього березня! Приходьте відчути як пахне “Садок вишневий” і почути незвичайну історію “Тараса”.

Локація: Театр ляльок.

Час: 14:00.

Вартість: 35-50 грн.

6. Афіша подій на 11 березня – Майстер-клас із писанкарства від Віри Манько

Ексклюзивно у #ДімФранка – майстер-клас із писанкарства від відомої народної майстрині Віра Манько! «Писанка – абсолютно унікальний витвір народного генія. Вона завжди конденсувала в собі образно-символічний зміст. З давніх-давен у неї було багато функцій: її дарували на знак перемир’я, побажання здоров’я, сили, урожаю, краси. Вірили, що писанка лікує від різних хвороб, від переляку, наговору, качали по землі, щоб була родючою.

Локація: Дім Франка.

Час: з 14:00-15:00.

Попередній запис за телефоном: 096-15-84-606.

7. Афіша подій на 11 березня – Концерт “Шевченко Revolution”

«ШЕВЧЕНКО REVOLUTION»! – це сучасний і важливий концерт, на якому вартує побувати усією родиною, щоб багато зрозуміти про нього і, можливо, щось про себе. Хорова капела «Дударик», академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, найкращі солісти Львівської опери – Тетяна Вахновська, Тарас Різняк, Микола Кортуняк, неперевершена оперна діва Софія Соловій, неймовірна Оксана Муха, “Rock Orchestra” та інші – про сучасні і позачасові вірші Шевченка!

Локація: Львівська філармонія.

Час: з 16:00 по 18:00.

Вартість: 100-300 грн.

8. Афіша подій на 11 березня – Вистава “Зачарована Принцеса”

Яскрава музична казка для всієї родини про магію кохання, котра єднає половинки сердець в одне ціле і дарує гармонію. Злий чаклун забажав мати за дружину Принцесу, а коли вона не погодилась – наслав прокляття, від якого красуню може врятувати лише справжній Принц. Перешкоди та труднощі на шляху порятунку коханої не лякають Принца і він сміливо вирушає в дорогу!

Локація: Театр Лесі Українки.

Час: з 12:00 по 13:20.

Вартість: 20-40 грн.

9. Афіша подій на 11 березня – Органний ланч-концерт. Олена Мацелюх

Орган може бути таким різним! Святково-урочистим, як у Токаті Флетчера, прозоро-кришталевим, як в “Акваріумі” Сен-Санса, грізним і доленосним, як у Токаті та фузі ре мінор Баха. Всі настрої нашого органу можна буде почути на ланч-концерті Олени Мацелюх у неділю.

Локація: Львівський органний зал.

Час: з 14:00 по 15:00.

Вартість: 50 грн.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.