Де у Львові поїсти смачну піцу: найкращі піцерії в центрі Львова

//

fersht

Ми зібрали для вас перелік закладів, куди можна піти з дітьми й де можна поїсти смачну піцу в центрі Львова.

Піцерії в центрі Львова – Celentano

Кілька піцерій мережі Celentano розташовані в самому серці Львова. Професійні піцмайстри замішують тісто для вашої піци просто у вас на очах. Меню доступне українською та англійською мовою. Окрім піци, заклади пропонують різноманітні страви італійської кухні, як-от лазанья, паста, салати, а також десерти та напої. Фактично в усіх закладах є кімнати або спеціальні місця для дітей.

Локація: вул. Галицька, 1; пр. Свободи, 24; вул. Шухевича, 3; вул. Личаківська, 4-6.

Час роботи: 8:00-23:00.

Піцерії в центрі Львова – Tartufo trattoria

На території торговельно-розважального центру «Форум» розмістився ресторан «Trattoria Tartufo». Просторе приміщення поділене на головний зал, лаунж-зону та літню терасу з краєвидом на старе місто. В інтер’єрі – світлі відтінки, декор з мармуру, латуні й натурального дерева. У центрі залу відкрита кухня та «фішка» ресторану – кам’яна піч Стефано Феррара. У меню представлені традиційні італійські страви. Фірмову піцу випікають на очах у відвідувачів за кілька хвилин. Також популярністю користуються страви з трюфелями.

Локація: ТЦ Forum Lviv (вул. Під Дубом, 7б).

Час: 10:00-22:00.

Піцерія із доставкою “La П’єц” – в центрі Львова.

У піцерії “La П’єц” піца готується на дровах, тому аромат її начинки і запашне тісно, так смакують гостям. Крім, піци можна замовити такі страви як бургер, хот дог, шаурму та сет ролів. Десерти також є в позиції меню. І ще один важливий нюанс, а саме найшвидша доставка піци у Львові до 29 хв.

Локація: Івана-Теодозія Куровця, 36, Львів.

Час: 10:00-23:00

Піцерії в центрі Львова – Vapiano

Мережа «Vapiano» має заклади в більш ніж 150 країн світу. Оливкове дерево – обов’язковий центральний елемент кожного ресторану, а в оформленні використані великі чорно-білі фотографії та рукописні рецепти, а також присутня так звана Зелена стіна, створена зі справжніх рослин і трав. У центрі Львова також працює ресторан цієї мережі. На вході кожен гість отримує смарт-карту, яка дозволяє замовляти будь-які страви та напої. У меню доступні салати, піца, паста тощо. Доступне дитяче меню й піца у формі тварин.

Локація: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Час: 7:00-23:00.

Піцерії в центрі Львова – ДеМанджаро

У рестарані «ДеМанджаро» можна скуштувати популярні європейські, італійські страви, а також традиційні страви галицької кухні. Тут також є вегетаріанські пропозиції та пісне меню. Фірмовою стравою вважається піца на тонкому тесті з різними начинками. У піцерії часто проводять дитячі свята, майстер-класи, спікінги тощо. Доступне дитяче меню, є спеціально обладнана ігрова кімната. Серед десертів – великий вибір випічки.

Локація: вул. Галицька, 10.

Час: 10:00-23:00.

Піцерії в центрі Львова – Da Vinci

Завітавши в «Da Vinci» в самісінькому центрі Львова, ви потрапите в затишний італійський ресторан. Інтер’єр закладу – у стилі італійської траторії: масивні дерев’яні меблі, м’яке світло, фрагменти полотен Леонардо Да Вінчі. У закладі вам запропонують піцу, приготовлену за справжнім італійським рецептом на дровах. У меню є й інші популярні італійські страви, зокрема домашня паста, м’ясо, приготоване на відкритому вогні, страви з морепродуктів. Також присутня вишукана винна карта італійських виробників, смачні десерти і сніданки на будь-який смак.

Локація: пр. Свободи, 22.

Цілодобово.

Піцерії в центрі Львова – Red Pepper

Ідеєю для створення ресторану послугував гострий перець, який завжди додає пікантності та незабутніх вражень кожній страві. Поєднання італійської, тайської, індійської, китайської, японської та американської кухонь зробило цей ресторан унікальним. В інтер’єрі – стиль модерн: лаконічні меблі, багато дерева та плетені вази для декору. У закладі два поверхи та кілька залів. Тут пропонують смачну піцу, стейки, суші, супи, пасту та багато прянощів, серед яких ви точно оберете щось своє. У винній карті – італійські, французькі та японські марки.

Локація: вул. Січових Стрільців, 5.

Час: 10:00-23:00.

Піцерії в центрі Львова – Cosa Nostra

Ресторан «Cosa Nostra» – вишуканий ресторан італійської кухні у Львові з колоритним інтер’єром та оформленням. Тут готують справжню італійську піцу на обертовому полі в печі на дровах, а гості можуть спостерігати за цим процесом. Також у меню – великий вибір домашньої пасти, страви з морепродуктів. У ресторані є клуб шанувальників гри «Мафія». Для дітей у ресторані часто проводять майстер-класи з приготування піци.

Локація: вул. Краківська, 5.

Час: 11:00-23:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.