Святкування Дня Закоханих: Куди піти 14 лютого у Львові? Афіша подій

//

fersht

Не знаєте куди подітись у День Закоханих? Як провести день Валентина зі своєю половинкою у Львові? Пропонуємо Вам події, що відбудуться у нашому місті 12-15 лютого 2024 року.

Романтично-комедійна вистава

Напередодні Дня Валентина у Національному драмтеатрі ім. Марії Заньковецької відбудеться вистава “Дон Жуан”! Вже не одне століття доля великого спокусника не залишає байдужими тисячі людей. Хто він: пристрасний коханець і мрія всіх жінок чи звичайний покидьок без сорому? Можливо, у чоловіків і жінок будуть зовсім різні відповіді на це питання. Але спостерігати за пригодами ловеласа і його слуги завжди захоплююче.
Пристрасть, ризик, сильні почуття, неймовірна харизма, вірний друг і кохання жінок. Хіба є ще про що мріяти справжньому чоловіку? Щоб потрапити на виставу “Дон Жуан” у Львові, купуйте квитки у касах міста.

Локація: театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1

Дата і час: 12 лютого о 19:00

Ціна квитків: від 340 до 890 грн

Вистава “Приборкання норовливого”

Герой нашої комедії красивий, розумний і дуже норовливий Граф. Він гульвіса і розбишака. Його життя – це друзі, вечірки, полювання та у його плани зовсім не входить одруження. Але…За умовами батьківського заповіту він повинен одружитися або позбудеться спадку. Та й обраниця Оляна, яку бачив ще малим бісеням, йому не до вподоби. Вихід із ситуації для самовпевненого чоловічого розуму є. За келихом шампана з друзями визріває хитромудрий план з переодяганням як позбутися нареченої та вберегти батьківський спадок.

Однак і стіни мають вуха, а на кожен хитромудрий і дотепний чоловічий план є жіноча логіка та чарівні стріли Амура. Чим закінчиться двобій чоловічого розуму і жіночої хитрості? Непримиренною ворожнечею чи пристрасним, палким коханням?

Локація: театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1

Дата і час: 14 лютого о 18:00

Ціна квитків: від 80 до 400 грн

Стендап для закоханих

Один з найкращих закладів, де розвивають стендап у Львові, запрошує! На сцені буде четвірка досвідчених коміків, які підготували свої найкращі жарти.

Тому, беріть своїх коханих, друзів та навіть приходьте самі, адже весела компанія вам вже гарантована аж на півтори години! Проведіть вечір разом із смішними жартами та гарним настроєм! Такого «дня Валентина» у вас ще не було! Зрештою, може й не буде…

Локація: ресторан «Культ», вулиця Скорика, 7
Дата і час: 14 лютого о 19:00
Ціна квитків: 350 ₴ (300 — попередній продаж)

Для військовослужбовців вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Бронювання столиків обов‘язкове в Instagram Direct закладу чи за телефоном 0972391414

Концерт «Світові хіти про кохання»

До Дня усіх закоханих команда «Bigshow Agency» презентує у Львівській опері перевірене роками шоу, під час якого на одній сцені зіграють симфонічний оркестр, хор, ді-джей, рок-гурт. Музиканти та співаки об‘єднаються, аби подарувати вам нову програму «Світові хіти про кохання»!

Солісти Вікторія Ященко, Юрій Рокецький (віднедавна – фронтмен легендарного гурту “Мертвий півень), Анастасія Яценко, Ксеня Царенко;

Романтичні хіти останніх десятиліть з репертуару Coldplay, Imagine Dragons, Billie Eilish, One Republic, Lady Gaga, Adele, а також безсмертні твори від Queen, Sting, 50 Cent, Lara Fabian звучатимуть в унікальному звучанні.

Дата і час: 14 лютого о 20:00

Локація: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької

Ціна квитків: від 340-1590 грн

Концерт SHUMEI

Молодий співак з харизматичним вокалом Олег Шумей (SHUMEI) заспіває пісні та кавери від початку повномасштабного вторгнення передають усе, що відчувають мільйони. Кожен його виступ – це потужний вокал, шалена енергія та незабутні враження.
Подаруйте собі та своїй другій половинці світлі емоції, які так важливі сьогодні.
13 лютого в Оперному театрі під супровід струнного квартету звучатимуть улюблені «Пробач», «Комета», «Волосся», «Буревіями», «Капають», «Тривога» та інші хіти.
Локація: Національний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької

Дата і час: 13 лютого о 19:30

Ціна квитків: від 440 до 1590 гривень

Концерт на Сихові


У день закоханих на головну сцену Сихова вийде співак Андрій Кравченко з презентацією альбому «Тільки ти». Чудовий український артист, автор та виконавець пісень з неймовірною лірикою, що заворожить Ваші серця з перших нот, а тембр його голосу не залишить байдужим нікого. Дайте йому шанс!

Локація: Центр Довженка, просп. Червоної Калини, 81

Дата і час: 14 лютого о 19:00

Ціна квитків: від 250 до 550 грн

Концерт Kola

Львів’яни та гості міста, як і торік, мають змогу провести найромантичніший вечір року на концерті співачки-починачки.

Її творчість визнана не тільки в Україні, а й за кордоном. Її пісні набирають мільйони переглядів на YouTube і отримують десятки тисяч відгуків від українців та прихильників з інших країн.

Кола займається благодійною, проводячи збори коштів на підтримку ЗСУ, а також популяризує донорство крові та є амбасадоркою проєкту DONOR UA.


Локація: нічний клуб «Малевич», просп. В. Чорновола, 2
Дата і час: 14 лютого о 19:00
Ціна квитків: від 600 до 1500 ₴

Концерт Максима Бородіна

Зустрічайте неймовірно романтичну програму Максима Бородіна «Як би не ти…»

«Я певен, що багато людей кохають, але бояться в цьому зізнатися, тому хочу нагадати про те, що поруч з коханими світ відчувається по-іншому» – відверто каже співак.


Кохання є найпрекраснішим почуттям, тож чудово проведений вечір з романтичними піснями ще раз нагадає про Ваші найтепліші почуття

Локація: нічний клуб «Малевич», просп. В. Чорновола, 2

Дата і час: 15 лютого о 19:00

Ціна квитків: від 350 до 790 грн

Романтична музика при свічках

Чарівне поєднання скрипки, органа та флейти в романтичній атмосфері старовинного залу-костелу при свічках! Солісти, скрипаль, органістка, флейтист здивують годинною програмою із творів сучасного композитора Ганса-Андре Штамма.
Неперевершений ансамбль, що зачарує легкістю та багатством звуку, відтінків емоцій та яскравістю почуттів. “Казковий політ”, “Під зоряним небом”, “Відлуння радості”… Самі лише назви цих творів створюють бажання швидше поринути в романтичну казку.

Квитки можна придбати у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00 або на kontramarka.uа

Локація: Львівський органний зал, вулиця Бандери, 8
Дата і час: 14 лютого о 21:00
Ціна квитків: від 100 до 250 ₴

Танцювальна вистава «Мазох»

4 захоплюючі історії, де головним героєм є загадковий хлопець Мет. Напередодні Дня всіх закоханих він став портьє у великому готелі. Його завдання – забезпечити задоволення гостям, виконуючи найнеймовірніші їхні фантазії. Проте, вони такі різноманітні, що Мет опиняється у курйозних ситуаціях.

Вас чекає участь у шабаші відьом, рольових іграх подружжя, спостереження за фетишами світської левиці та захопливе завершення в сумнівному парі. Ця вистава принесе вам неймовірні враження від фантазій та еротики.

Локація: концертний зал Festrepublic, вул. Старознесенська, 24
Дата і час: 14 лютого о 18:00
Ціна квитків: від 400 до 1800 ₴

Шоу “Моя історія в тобі”

На честь День святого Валентина запрошуємо у Львівську філармонію на унікальну подію від ТанцТеатру «Життя». Програма буде «мозаїкою» історій кохання: палких, руйнівних, драматичних… Актори ТанцТеатру «Життя» розповідатимуть їх мовою тіл, ритмів та мелодій. Сучасно і вишукано, нестримно і надзвичайно чуттєво.

Для вас виступатимуть Ірина Доля, Роман Милян, Андрій Яцків, Едвард Макось, Ігор Хомин, Іван Доценко, які занурять усіх у звабливу та інтригуючу атмосферу кохання.

Відвідайте ефектне музично-пластичне видовище у супроводі кращих музикантів та вокалістів філармонії.

Дата і час:15 лютого о 19:00.

Локація: Львівська національна філармонія імені М.Скорика, вул. Скорика, 7

Ціна квитків: 190-550 грн

Концерт романтичних хітів естради і ретро

На Вас чекають неймовірні пісні «Трояндами на пероні», «На трамвайній зупинці», «Гуцулка Ксеня», «Намалюй мені ніч», «Прийде ще час» і не тільки. І все це у вишуканому та шляхетному виконанні незрівнянних Зіновія Карача та гурту FiJi, що стали відкриттям 2022 року! Щемливо, трепетно, романтично.

Дата і час:15 лютого о 19:00.

Локація: Ресторан-реберня Ribs House, проспект Червоної калини, 36 (верхній “Шувар”)

Ціна квитків: 250-350 грн

Романтичний вечір у ресторані

А ви вже забронювали столик на 14 лютого? У ресторані «Валентино», що при готелі «Швейцарський» вас чекатиме чарівна романтична атмосфера при свічках. У ньому створять романтичну атмосферу, почастують вином.

Музичний дует зіграє популярні романтичні композиції. Казково звучить, чи не так?

Дізнатись деталі та зробити бронювання столика можна за телефонами: +38 (097) 235-67-77, +38 (032) 235-67-66

Вартість: 500 грн.

Дата і час: 14 лютого о 19:00.

Локація: вул. Нижанківського, 20

А ще у цей день буде популярним фонтан “Ромуальдо і Пелагея”, що поблизу площі Різні. Біля нього є спеціальна конструкція, куди закохані на знак вірності та міцності кохання вішають символічні замки. А кому присвячений цей фонтан, – можна прочитати у нашій статті.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.