Куди піти на Старий Новий Рік у Львові з дитиною? Афіша подій на 13 та 14 січня 2018 року

//

Анна

nowuy_rik_z_ditmu

1. Святковий вікенд в ТРЦ Victoria Gardens

13 та 14 січня у ТРЦ Victoria Gardens будуть проведенні майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, гратиме святкова музика та щедруватимуть,колядуватимуть Чубай Соломія та гурт “Джалапіта”.

Дата: 13.01.2018 -14.01.2018.

Локація: ТРЦ Victoria Gardens.

2. Пишемо маслом з Юлією Павловою

Навіть якщо Ви ніколи не малювали, під керівництвом досвідченого художника, на нашому майстер-класі Ви створите свій витвір мистецтва. Запис обов’язковий.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Майстерня “Цьоці Маґди”.

Вартість 250 грн. (всі матеріали входять в вартість).

3. В гостях у Василя та Маланки

Традиційно 13 січня запрошуємо львів’ян та гостей міста на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «В гостях у Василя та Маланки». Ця щорічна зустріч – особлива нагода для галичан у різдвяний час ще раз зібратися великою родиною, аби у щедрості свого серця спільно колядувати, творити атмосферу миру і добра, відновлюючи українські традиції та справжні духовні цінності.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Фундація Духовного Відродження.

Благодійний внесок – 400 гривень з особи. Залучені кошти скерують на розвиток соціального служіння Церкви, зокрема на працю з особами з вадами слуху, особистісний розвиток та навчання молоді.

4. Фестиваль VASYLivka

13.01.18 о 12:00 театралізоване дійство “Маланка на Шуварі”. Фестиваль виробів HAND MADE. Фудзона на парковці перед торговим комплексом “Шувар”. “Знижка для Василя” -20% на одяг.

Дата: 13.01.2018-14.01.2018.

Локація: Торговий Комплекс Шувар.

5. Зимовий карнавал

Запрошуємо дівчат та хлопців на справжній зимовий карнавал до «Дитячої Планети». В програмі свята будуть конкурси, танцювальний флешмоб, дискотека. Готуйте цікаві костюми, адже обиратиметься король та королева карнавалу. Кожен, хто прийде у костюмі, отримає подарунок від Дитячої Планети.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Дитяча Планета Львів.

6. Шиємо “милих сов” з Йоанною

Запрошуємо на МК з пошиття іграшок, а саме милих сов. Вміла майстриня навчить оживляти тканинку. Вік – від 10 років.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Майстерня “Цьоці Маґди”.

Вартість 250грн.( всі матеріали входять в вартість).

7. Зимова резиденція Львова

У Зимовій резиденції Львова відбудеться танцювальний вечір за участі колективу “Люди вулиці”. Відвідувачі матимуть нагоду насолодитись спогляданням витончених рухів та взяти участь у танцювальних майстер-класах, також на подвір’ї Резиденції проходитимуть фотосесії, де всі охочі зможуть сфотографуватись з собаками 10 порід, а також з новорічними аксесуарами. А також квести та вертепи.

Дата: 13.01.2018-14.01.2018.

Локація: Палац Потоцьких.

Вхід вільний.

8. Новорічна сімейна комедія «Санта і компанія»

До Різдва залишилося всього-на-всього 3 дні. Головних помічників Санта-Клауса ельфів нищить дивна недуга. Без помічників Санта не встигне все підготувати до Різдва, тому він повинен летіти в місто за вітаміном “С” для своїх хворих. І це не так просто, як здається, адже містера Клауса всі сприймають за якогось божевільного й не визнають у ньому того самого символу Різдва. Санта повинен знайти собі помічників серед світу людей, щоб роздобути ліки й доставити його для ельфів.

Дата: 13:01.2018-14.01.2018.

Локація: У всіх кінотеатрах міста (Розклад уточнюйте на сайтах кінотеатру).

9. Вистава «Кіт у чоботях»

Молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт. Все інше дісталося братам. Та кіт виявився не простим, а на рідкість заповзятливим. Завдяки хитрості кота, він отримав все, про що тільки міг мріяти.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Львівський академічний обласний театр ляльок.

Вартість 40-50 грн.

10. Вистава «Диво-квітка»

Диво-квітка, Веселочка, Княжич Левко і їхні друзі проти відьми Гарганелли й її гвардії. У такому казковому протистоянні – модель світу, яку ми, дорослі, бачимо щодня у подіях, що нас оточують. Як побороти зло, творячи саме лише добро – розкаже казка «Диво-квітка». Саме цього ми мусимо навчити наших дітей – недобре завжди нас оточуватиме й лізтиме у наше життя, проте знайдімо слова й дії, які його знешкодять й зроблять кожен день – святом.

Дата: 13.01.2018.

Локація: Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.