Палац Потоцьких — Зимова резиденція Львова

//

Анна

lviv5

“Палац Потоцьких — Зимова резиденція Львова” – спільний проект небайдужих громадян Львова та ЛНКГ ім. Б.Г.Возницького, який має на меті популяризацію культурного туризму.

У подвір’ї Палацу Потоцьких буде облаштовано:

– святковий ярмарок для усіх відвідувачів Зимової резиденції;

– дитячі атракціони, в тому числі каруселі та дитячий потяг;

– декілька фото-зон, зокрема з фігурами собак різних порід, адже наступний рік — рік собаки;

Подвір’я Палацу Потоцьких буде відкрите для відвідувачів, які захочутьполасувати смаколиками та покататись на атракціонах. Планується проведення різних конкурсів таких, як конкурс на найкращий костюм ангелика, конкурс на найкращу пані та панянку в муфточці і капелюшку, конкурс на найкращий костюм для песика, і ще багато-багато цікавого!

Продовжуючи тему домашніх улюбленців, у рамках програми заходів заплановано проведення параду породистих собак. Організатор–кінологічний центр “ДОК”.

Також розроблена квест-екскурсія: відшукати як найбільше зображення собак на картинах, елементах інтер’єру та середінших творів мистецтва в експозиційних залах Палацу. Переможці квестів та найуважніші відвідувачі зможуть поласувати особливим пряничками, виготовленими кондитером чудової львівської кав’ярні Belle Vue.

Працівники Львівської картинної галереї ім. Б.Г. Возницького спільно з екскурсійним бюро Pro Lviv with love підготували цікаві екскурсії та квести для дітей та молоді, адже попереду зимові канікули, і вільний час можна буде присвятити захоплюючому знайомству з мистецтвом та архітектурою Львова, а також давніми традиціями святкування зимових свят.

Галерея працюватиме за визначеним розкладом, який ще формується:

вівторок-п’ятниця з 10:30 год. до 17:00 год.

субота-неділя з 10:00 год. до 17:00 год.

Вартість вхідних квитків у Палац Потоцьких:

для дорослих : І-й поверх – 30 грн, ІІ-й поверх – 30 грн

для студентів: І-й та ІІ-й поверхи – 30 грн

для школярів: І-й та ІІ-й поверхи – 9 грн

Вартість екскурсійного супроводу:

для дорослих: І-й та ІІ-й поверхи – 150 грн

для студентів: І-й та ІІ-й поверхи – 90 грн

для школярів: І-й та ІІ-й поверхи – 30 грн

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.