Перші літні вихідні. Куди піти 2 та 3 червня у Львові?

//

168

Афіша Львова рекомендує відвідати всеукраїнський театральний фестиваль “Казка у гаю” 2 та 3 червня

vseukrainskii-teatralnii-festival-kazka-u-gayu

Фестиваль «Казка у гаю» – це чудова нагода для наших маленьких відвідувачів зустрітись з улюбленими казковими персонажами. Фестиваль приурочений Дню захисту дітей, iдея його – популяризація української казки – джерела добра та мудрості. Експозиція музею – старі дерев’яні хати з солом’яними стріхами, зелені дерева, високі смереки, створюють найкращі декорації для відтворення казок. Учасниками фестивалю є колективи з різних областей України. Оцінює постановки колективів компетентне журі, до складу якого входять професійні актори, режисери, педагоги, діячі культури. Після завершення виступів учасників – театралізоване урочисте закриття на якому відбувається нагородження переможців.

Локація: Шевченківський гай.

2 червня відбудеться концерт Олега Винника

vunnuk

Якщо на початку цього літа вам стане занадто гаряче, знайте – на горизонті вже маячить освіжаючий бриз. З нудної спеки на хвилі свіжого саунду вам допоможе виплисти головний романтик країни, співак – Олег Винник. З новою літньою програмою він виступить на масштабній сцені Львова. Не пропустіть свій шанс почути легендарні хіти і нові композиції легенди української сцени.

Локація: Арена Львів.

Час: 20:00.

3 червня відбудеться вечірка під відкритим небом “Secret Party”

vechirka-v-parku-secret-party

Secret Party – саме під такою назвою у парку відбудеться пікнік від гурту Secret Forest. Музиканти будуть ділитися історіями з подорожей Україною, пригощати смачним хенд-мейдом і звичайно ж співати мантри разом з друзями та гостями вечірки. «Після гучних концертів та далеких подорожей – хочемо зібрати друзів на релаксовий вечір серед дерев, біля ротонди парку» .

Локація: Парк імені Івана Франка.

Час: 18:30.

3 червня відбудеться концерт студії “Квартал 95”

studiya-kvartal-95-z-novoyu-programoyu-2018

У новому році новою програмою Студія «Квартал 95» радує своїх глядачів. Після тріумфальних гастролей в Америці і Австралії головні коміки країни готові смішити українців. Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Юрій Крапов і все улюблені «кварталівці» скоро в твоєму місті. Нові образи, свіжі жарти, актуальні пародії, – все це в одному неповторному концерті.

Локація: Львівський цирк.

Час: 19:00.

3 червня відбудеться концерт “Шопен при свічках-2”

«Шопен при свічках-2» — продовження успішного проекту львівської піаністки Маріанни Гумецької. У рамках львівських музичних салонів солістка уже презентувала твори Шопена у Львівській філармонії, даруючи змогу слухачам насолодитися новим досвідом та камерною атмосферою — і послухати романтичні шедеври у безпосередній близькості до виконавця, на самій сцені. Продовжує цей цикл концерт, який об’єднає в собі обрані пісні композитора у обробках Ференца Ліста, Полонез-фантазію Ля-бемоль мажор та Сонату №3 — найскладнішу з музичного й технічного погляду. Сольний вечір Маріанни Гумецької поєднає вишуканість творів польського композитора та віртуозне виконання піаністки, у творчій біографії якої — численні конкурсні перемоги, участь у європейських та американських фестивалях й сольні вечори у найвідоміших концертних залах світу.

Локація: Львівська обласна філармонія.

Час: 16:00.

2 червня відбудеться концерт Hollywood Voyage

hollywood-voyage

Нотка мальовничої кінематографічності дає про себе знати і в подвійному концерті для скрипки, контрабаса й оркестру німецько-американського композитора Андре Превіна, де сольні інструменти є наче дійовими особами певного спектаклю, динамічного і повного різноманітних відтінків. Високовіртуозні партії скрипки й контрабаса виконають Ілля Ґрінґольц й Руслан Луцик, музиканти, які викладають в університетах Швейцарії. Назва сюїти Джона Вільямса «Зоряні війни», яка відкриє програму концерту, не потребує пояснень. Почути знайомі музичні епізоди культової кіносаги в живому оркесторовому виконанні «INSO-Львів» під батутою нідерландського диригента Раймонда Янссена — це справді непересічна можливість.

Локація: Львівська обласна філармонія.

Час: 18:00.

2 червня відбудеться 11 Благодійний Фольк-Баль ” Перелаз’ “

xi-blagodiinii-folk-bal-perelaz

Фольк-баль «Перелаз’» – благодійна подія на підтримку талановитих та потребуючих студентів УКУ. «Перелаз’» – це передусім родинна забава в українському стилі, яка щороку об’єднує понад 100 родин провідних підприємців Львова та України, однодумців, які поділяють ідеї та цілі Університету, та фінансово підтримують його.

Локація: Український католицький університет.

Час: 16:00.

2 червня відбудеться вечір світлої пам’яті патріарха Любомира Гузар з капелою “Трембіта”

kapela-trembita_-vechir-svitloi-pamyati-patriarha-lyubomira-guzar

Знаменитий хоровий колектив Галичини виконає найкрасивіші духовні твори сучасності в пам’ять про патріарха Любомира. Хорова капела “Трембіта” 2 червня запрошує у Львівський органний зал на незвичайний концерт – вечір світлої пам’яті патріарха Любомира (Гузара). У виконанні хору, оркестру та солістів прозвучать духовні твори сучасних композиторів – “Світанкова меса” норвежця Ола Г’єйло та “Реквієм для живих” американця Дена Форреста. Пам’ять Великої людини, пастиря та морального авторитета українців гідна бути вшанована саме такою музикою, сповненою світла та любові. “Світанкова меса” має канонічний текст: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus та Agnus Dei. Але з музикою Г’єйло ми ніби здійснюємо подорож із небесних сфер на землю. Божественне поєднання вокалу та струнних інструментів полонило вже не одну сцену Європи. Здається, цей норвежець не знає про темні сторони дисонансу.

Локація: Львівський органний зал.

Час: 19:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.