Юрій Андрухович “Коханці Юстиції”

//

yurii-andruhovich-kohanci-yusticii

6 травня 2018 року у театрі імені Лесі Українки відбудеться презентація нового роману письменника Юрія Андруховича «Коханці Юстиції».

Олександр Фразе-Фразенко – модератор.

Уляна Горбачевська – голос.

Mark Tokar – контрабас.

«Коханці Юстиції» побачили світ у видавництві Meridian Czernowitz на початку 2018 року. Це вісім із половиною історій про добре знайомих і зовсім нових негідників, які об’єднані у тристасторінковий роман. У книзі ми знову зустрінемо Самійла Немирича, побуваємо на страті Альберта Вироземського й розділимо долю Синьої Бороди Юліуса Ґродта. Окрім того, тут ви знайдете – родинно-побутові й політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення неповнолітніх і загадкове відокремлення голови, а також багато зрад і часто несправедливих покарань. За словами Юрія Андруховича, книжка писалася протягом 27 років й автор до останнього не знав, що з того вийде.

Подія відбувається у рамках проекту «Літературні дні Чернівців у містах України» за підтримки Чернівецької міської ради та Управління культури Чернівецької міської ради.

Партнер заходу: медіаційно-проектний офіс «Львів – місто літератури ЮНЕСКО».

Вхід вільний.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.