5-ий ретро велопроменад “Батяри на роверах”

//

5-ii-retro-velopromenad-batyari-na-roverah

Вже вп’яте “Батяри на роверах” зберуться на львівський ретро велозаїзд, що об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку ХХ ст.

Ретрозаїзди відбуваються щорічно у багатьох країнах світу, не є винятком і Україна, де вже сім років поспіль відбуваються ретро-круїзи у Києві, Харкові, Одесі, Миколаєві, на черзі і Львів. Історія проведення таких заїздів виникла у Лондоні у 2009 і має назву Tweed Run. Сенсом Tweed Run є повернення до витоків велокультури. До заїзду допускаються різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі англійської велосипедної моди тридцятих-сорокових років XX століття. Вітається будь-який твідовий одяг та його поєднання.

Програма велопроменади “Батяри на роверах”:

14.00 – збір на площі Митній біля ресторану-пивоварні “Кумпель”, проходження реєстрації.

15.00 – початок велопроменаду “Батяри на роверах”.

16.00 – чаювання та частування у саду Державного Меморіального Музею Михайла Грушевського.

18.00 – прибуття на фінал заходу у парку Богдана Хмельницького “PROSTIR”, нагородження переможців та лотерея серед зареєстрованих учасників, виступ гурту.

У програмі музичні імпровізації, пікнік та частунки від кав’ярні “Старі мури” та пані Стефи.

Номінації велопроменади “Батяри на роверах”:

-Найкращий велосипед.

-Найкращий жіночий образ.

-Найкращий чоловічий образ.

-Найкращі вуса.

-Борода Грушевського.

Вартість реєстрації 100 грн. (Ви отримуєте пов’язку з індивідуальним номером, який візьме участь у лотереї, де ви зможете виграти ретро велосипед).

В день заїзду вартість участі 150 грн.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.