Паріматч – контора, де краще за все робити ставки на спортивні матчі онлайн

//

fersht

Якщо ви не знаєте, де краще робити ставки на спорт, спробуйте переглянути кілька обзорів популярних букмекерських контор. Одним з найбільш вигідних та популярних букмекерів України є компанія Паріматч. В цій конторі буде комфортно грати як починаючим гравцям, так і професіоналам.

stavki_na_sport_9

Ключові плюси букмекера

Ось кілька найважливіших переваг БК Паріматч.

  • об’ємна лінія (близько 20 видів спорту та сотні подій щодня);
  • продуманий розпис (десятки смолмаркетів та довгострокові ставки на популярні види спорту);
  • помірна маржа (до 6% у передматчевій лінії та до 8% у лайві);
  • зручний та функціональний live-розділ для ставок по ходу матчу;
  • можливість поповнення рахунку з карт, онлайн-гаманців та платіжних систем;
  • цілодобова підтримка в лайв-чаті, за номером телефону та через e-mail.

БК Паріматч є одним з перших букмекерів, що отримали українську національну ліцензію для прийому ставок в онлайн-форматі. Наявність ліцензії гарантує вам отримання виграшів, досягнутих законним шляхом. В разі виникнення питань до БК Паріматч ви завжди зможете звернутися до органу, що видав ліцензію, щоб захистити свої інтереси.

Порядок реєстрації та ідентифікації

Зареєструватися у Паріматч може кожен повнолітній користувач. Для цього достатньо ввести в реєстраційній формі деякі особисті та контактні дані: ПІБ, дата народження, адреса реєстрації. На все це потрібно не більше трьох хвилин. Ідентифікація в БК Паріматч зводиться до того, що вам потрібно буде надіслати в підтримку фото/скан паспорта чи іншого документа, що підтверджує особистість. Не варто на етапі реєстрації вказувати недостовірні особисті дані.

Що після реєстрації?

Як тільки новий аккаунт буде створено, вам відкриються всі можливості сайту. Насамперед слід внести хоча б мінімальний депозит, який у рамках вітальної промо-пропозиції буде збільшений букмекером. Варіантів, як розпорядитись депозитом, маса. БК Паріматч приймає ставки на футбол, теніс, баскетбол, хокей, волейбол, настільний теніс, регбі та ще півтора десятки дисциплін. У розділі «Кіберспорт» можна поставити на результати матчів з Dota 2, League of Legends, Counter-Strike, StarCraft та інші ігри.

Всі оформлені парі відображаються в історії ставок, що дозволяє стежити за станом кожного купона. Як тільки виграшна ставка буде розрахована конторою, відповідна сума відразу зарахується на ігровий рахунок. Використовувати її кожен гравець вільний по-своєму: хоч для подальших ставок, хоч для виплати на картку чи онлайн-гаманець.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.