Програма фестивалю Lviv Yoga Day 2018

//

programa-festivalyu-lviv-yoga-day-2018

Щорічний масштабний фестиваль йога-культури Lviv Yoga Day, приурочений до святкування Міжнародного дня йоги. Це новий унікальний формат фестивалю йоги медитації та здорового способу життя об’єднує тисячі львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорими та щасливими.

Під час святкування Lviv Yoga Day кожен зможе долучитися до численних безкоштовних майстер-класів з різних напрямків йоги від професійних тренерів з усієї України, навчитися технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах, скуштувати здорову їжу, відпочити під релаксуючу музику, а також відвідати лекції та семінари на тему здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Lviv Yoga Day – сімейне свято, тому організатори подбали про створення дитячої ігрової зони. Ви можете прийти на фестиваль разом з дітьми та познайомити іх з йогою, здоровим харчуванням та практиками медитації.

Одразу дві локації будуть працювати одночасно – площа Ринок та парк Івана Франка.

Читайте також: Yoga Challenge/ Йога в парку ім. І.Франка

Програма фестивалю Lviv Yoga Day 2018

23-24 червня 15:00-22:00 на Сцені площі Ринок проходитимуть заняття з хатха-йоги та практики медитації для початківців, барабанне шоу, танцювальна програма з елементами хатха-йоги. Особливий настрій забезпечать музичні гурти ATMASFERA, INARY.project, Secret Forest, Gour, Modiwo (Румунія), Warm Heart (Норвегія).

23-24 червня 12:00-22:00 в парку Івана Франка – відбудуться заняття з хатха-йоги, спілкування з провідними українськими йога-тренерами, а також: практики медитації для початківців, арт (малювання, орігамі, створення ловців снів та мандал, робота з шерстю), інтерактивні музичні медитації та йога музика, вегешоу – вегетаріанський майстер-клас, розвиваючі заняття для дітей.

23 червня 18:00-19:00 біля головного входу в Ратушу на площі Ринок відбудеться Global Hatha Yoga – масштабний хатха-йога флешмоб.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.