Казковий День святого Миколая у Львові. Куди піти з дитиною?

//

ravlik_mikolai

Це день, коли справжнє диво відбувається у кожному домі, сім’ї та серці, це – День святого Миколая.

Сайт Афіша Львів підібрав події та локації, куди варто піти з дітьми.

Головна офіційна Резиденція Святого Миколая

Миколай із радістю прийме як дорослого так і малого у своєму казковому, зимовому будиночку. А ще, він вислухає усі побажання, передасть листи своїм помічникам ельфам до виконання і подарує приємні та цікаві подарунки кожному. Тому готуйте цікаві вірші та розповіді з меншими і приходьте в головну резиденцію Чудотворця.

Коли?

З 20 до 2 груня 2018 року

Де?

Kavalier Boutique Hotel

. . . . . . .

Вистава “Святкові сни”

Вистава “Святкові сни “ є найочікуванішою для всіх дітей. Святко і його сестричка Дзвінка в передчутті подарунків та інших святкових приємностей. Нарешті вмостившись в своїх ліжках, дітлахи раптом помічають яскравий промінь світла і негайно біжать за ним. За кілька миттєвостей Святко і Дзвінка опиняються в казковому мареві, де на обох чекають дивовижні пригоди і де обом доведеться проявити свою мудрість, відвагу і любов. Взамін дітлахи отримують чарівні дарунки, які залишаться з ними назавжди.

Коли?

12 грудня о 12:00

Де?

У Львівському театрі ляльок

. . . . . . .

Театралізована казкова екскурсія “До хатинки Миколая”

Св. Миколай до своїх іменин облаштував у Шевченківськім гаю – хатинку, у якій разом із янголятами готується до зустрічі із маленькими друзями. Усі чемні, відвідавши театралізовану екскурсію, зустрінуться із Св. Миколаєм, отримають яскраві враження та подарунок. Екскурсія розрахована на вікову категорію 5-9 років.

Під час мандрівки казковим маршрутом на малят чекатиме:

– Музикант-чарівник, який створить із дітьми справжнісінький оркестр.

– янгол, який розповість про життя хлопчика, який згодом став Св. Миколаєм. А твкож, ангелик розповість про шкільну науку прадідусів та прабабусь і цьому не завадять витівки вередливого чортика Антипка.

– Мірошник розповість дітям історію «Від зернини до хлібини», почастує трав’яним чаєм із кренделиками.

-Св. Миколаєм, який чемним дітям роздасть подарунки.

Коли?

З 17 по 20 грудня

Де?

Шевченківський гай

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.