Відпочинок з відкритим басейном у Львові. Перелік комплексів та ціни

//

fersht

Погода у Львові є непередбачуваною, тому як тільки виходить сонечко хочеться отримати від нього все найкраще. Зовсім не потрібно вирушати в далеку дорогу в пошуках комфортних умов відпочинку біля води. У Львові є комплекси з відкритими басейнами, зоною для засмаги та багато іншого. Щоб забезпечити вам повний комфорт, Афіша Львова зібрала всі комплекси з відкритим басейном у ЛьвовіВсі ціни будуть вказані ближче відкриття сезону.

Rumbambar swim & dance club

Rumbambar – це найбільший у Львові відпочинково-розважальний комплекс з відкритими басейнами розміщений на території парк-готелю “Древній Град”. До ваших послуг три басейни з солоною водою з підігрівом, зона для засмаги, дитячий басейн, анімаційні програми, майстер-класи, аквааеробіка, гриль бар з піцою, бургерами та коктейлями.

Локація: Дубляни, Львівський р-н, 7ий км траси Льві-Київ.

Напередодні сезону 2022 року вони встановили такі ціни:

Пляжний комплекс з басейном Kavalier Beach Club – створений для гарного відпочинку в центрі міста. Щодня з 10:00 до 21:00 працюєлітній басейн з зручними шезлонгами, роздягальнями, душем, бунгалом та рушниками. На літній терасі знаходиться ресторан в якому можна скуштувати страви європейської та італійської кухні.

Локація: вул.Старознесенська, 70. Однак на початку лютого 2022 року вони призупинили діяльність на два роки для реконструкції.

Три стихії

В центрі здоров‘я, краси та відпочинку “Три стихії” функціонує літня тераса з відкритим басейном. До послуг відвідувачів зручні шезлонги з рушниками, басейн з соленою водою, обладнаний протитечією та гідромасажем, дитячий міні басейн та ігрова зона, душові та роздягальні. У разі якщо ви захочете перекусити, або повноцінно поїсти можна замовити смачні та корисні салати, соковиті стейки, прохолодні напої та коктейлі.

Локація: м. Львів, вул.Щирецька, 36 (ТВК ”Південний”).

Ціни літньої тераси в “Три стихії”:

Медик

Спортивно-розважальний комплекс “Медик” є неподалік від центру міста і це одне з найпопулярніших місць для відпочинку у Львові. Тут є все для комфортного відпочинку: басейн 50х25 м. з глибиною понад два метри, кабінки для переодягання та шезлонги, а також бар де можна придбати освіжаючі напої, морозиво або пиво.

Локація: вул. Горбачевського, 24.

Ціни в басейн спортивно-розважального комплексу “Медик” на початку сезону 2021 року:

Басейн СКА

Чи не єдиний у Шевченківському районі відкритий басейн. Його перевагою є робота навіть у холодні пори року. Розташований на території великого Спортивного комплексу, що на вул. Клепарівській, 39а.

Розклад роботи басейну СКА:

Будні – з 7:00 до 18:30

Субота – з 7:00 до 18:30

Неділя – з 9:00 до 16:30

Вартість разового відвідування (60 хв):

70 грн – дорослий

55 грн – дитячий

Вартість абонементу на місяць (10 занять згідно з розкладом роботи басейну):

550 грн – дорослий

450 – дитячий (до 14 років)

Абонемент на місяць денний (10 занять з 7:00 до 16:00 год, крім неділі) – 550 грн.

500 грн – дорослий

450 грн – дитячий

Абонемент на місяць (12 занять – згідно з розкладом роботи басейну) дитячий – 490 грн.

Абонемент на місяць (24 заняття) дитячий – 650 грн.

Оплата лише готівкою. Детальніше за тел. (0233) 233-25-35

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.