Вихідні у Львові. Афіша подій на 16 та 17 червня 2018 року

//

dsc_1035_copy

Вихідні у Львові 16 червня – Ярослав Сердюк: Чому розумні люди роблять поганеньку рекламу?

1vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

16 червня у нас буде ціла купа часу щоб послухати Ярослав Сердюк, директора зі стратегії Banda. Чому треба шарахатися ідеалу? Магія реклами, звідки вона береться? Чудова стратегія / жахлива стратегія Як не зіпсувати все креативом? Ну і трішечки прикладів, як воно все працює у реальному житті!

Локація: Центр Шептицького.

Час: 13:00.

Вихідні у Львові 16 червня – Всесвітній день батька в Театрі ляльок

2vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

Запрошуємо татусів з дітьми на Сувору вечірку. Веселі розваги, розумні розмови, море любові і ніжності для татусів з дітьми. На дві години приміщення театру перетвориться на місце чарівних перевтілень, неймовірних можливостей та пізнавальних цікавинок, де кожен обов’язково знайде розвагу собі за смаком.

Локація: Театр ляльок.

Час: 15:00.

Вихідні у Львові 17 червня – Міжнародний проект “Місто Професій”

3vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

“Місто професій” – міжнародний проект, що вже п’ятий рік реалізовується в Україні. Мета проекту – щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал. У парковій зоні розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до “роботи”. За свою працю дітки отримуватимуть “заробітню платню” – гривники.

Локація: 12:00.

Вихідні у Львові 17 червня – Музика з далекої Півночі: Шведський симфонічний оркестр та хор

4vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

Шведський симфонічний оркестр та хор (Мальмо, Швеція) у Львові. Музика з далекої Півночі лунатиме в Органному залі 17 червня. Хор та оркестр шведського університету Мальме виконуватиме твори шведських композиторів ХХ століття.

Локація: Львівська філармонія.

Час: 19:00.

Вихідні у Львові 17 червня – Вистава “боженька” (16+)

5vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

“Боженька” – це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху – це сміх. Тому ми називаємо цю історію про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях комедією і запрошуємо сміятись разом з нами – чим голосніше, тим краще.

Локація: Театр Лесі Українки.

Час: 19:00.

Вихідні у Львові 17 червня – «IN Memoriam – пам’яті Олександра Слободяника»

6vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

У Львівській філармонії 17 червня, неділя, о 18:00 відбудеться непересічний концерт – музиканти найвищого штибу об’єднаються для того, аби віддати данину пам’яті піаністу-віртуозу, що прославив Україну на весь світ – Олександру Слободянику.

Локація: Львівська філармонія.

Час: 18:00.

Вихідні у Львові 17 червня – Жива бібліотека

7vihidni-u-lvovi_-afisha-podii-na-16-ta-17-chervnya-2018-roku

Жива бібліотека – це виняткова можливість познайомитися з людьми, яких ви не зустрічаєте щодня Вона працює так, як звичайна бібліотека. Читач приходить і обирає книжку, яка його цікавить. Однак, у цій бібліотеці книжками є справжні люди, з їхніми унікальними життєвими історіями. Серед “книг” нашої бібліотеки будуть: фем-активістка, чайлдфрі, людина з інвалідністю, волонтер геріатричного пансіонату і учасник пішої подорожі Україною, поліаморна людина, іноземець, жінка-айтішниця, людина з ВІЛ/СНІД з відкритим лицем. Жива бібліотека – унікальний досвід як для читачів, так і для книжок, адже під час безпосереднього спілкування стереотипи проговорюються, а учасники мають шанс поглянути на ситуацію очима інших людей. І, можливо, це стане першим кроком до розуміння і прийняття один одного.

Локація: Центр міської історії.

Час: 13:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.