Куди піти на вихідних? Афіша подій на 12 та 13 травня у Львові

//

dsc_1696_copy

З нетерпінням чекаєте вихідних, але не знаєте куди податись? Головна афіша Львова зібрала для вас найкрутіші події, які відбудуться 12 та 13 травня у Львові. Ці вихідні мають бути особливими, спекотними та пізнавальними.

12 травня Афіша Львова рекомендує відвідати Lutique в Малевичі

Lutique – один з найпопулярніших ді-джеїв країни, талановитий музикант, композитор, і музичний продюсер в стилі House. Кожен його виступ – це 200% драйву і повний розрив танцполу.

Час: 21:00.

Локація: Малевич.

Вартість: 100-150 грн.

Афіша Львова рекомендує відвідати Дитячий форум, який відбудеться 12 та 13 травня у Львові

«Дитячий Форум у Львові» – один із найбільших фестивалів України цілковито присвячений дітям, заснований та проводиться ГО “Форум видавців” із 2007. Простір Дитячого Форуму поділений на зони за зацікавленями. Це майданчики науки та мейкерства, крафту, літератури, зоокуточок. Щороку частина заходів включає інклюзивні події.

Час: 10:00-18:00.

Локація: Палац Мистецтв.

Вартість: 60-90 грн.

12 травня Афіша Львова рекомендує відвідати Фестиваль Вишиванки

Одягни вишиванку, прийди та переконайся – українське найкраще. Вже в суботу відбудеться третій масштабний Фестиваль Вишиванки у Львові. В програмі фестивалю: Флешмоб з прикрашанням дерев вишивкою на проспекті Свободи, благодійний ярмарок, козацький куліш, шаховий турнір для дітей, різноманітні майстер-класи, міні-турнір з бойового гопака, творчі конкурси та музичні виступи.

Час: 12:00.

Локація: Проспект Свободи (пам’ятник Шевченка).

Афіша Львова рекомендує відвідати фестиваль Razomfest, який відбудеться 12 та 13 травня

5-ий ювілейний фестиваль Razomfest, який об’єднує музику, літературу та подорожі відбудеться вже 12 травня у Львові! Особливо атмосферним та незвичним, сповненим найкращих та найвибуховіших вражень, душевним та шаленим буде цьогорічний захід. Учасники музичного дня, який відбудеться 12 травня: Pianoбой, O.Torvald, Latexfauna, Паліна Рэспубліка та Женя і Катя. Учасники літературного дня, який відбудеться 13 травня: Юрій Іздрик, Андрій Любка, Макс Кідрук, Іван Байдак, Юрій Винничук, проект Insiders, Двоколісні хроніки та інші учасники.

Час: 15:00-23:00.

Локація: FESTrepublic.

Вартість:250-600 грн.

12 травня Афіша Львова рекомендує відвідати концерт Павла Кропа (контрабас) і Богдана Ільницького (скрипка)

У програмі мелодії “Linkin park”, Adele, “Nirvana”, “Coldplay”, Майкла Джексона, «Океану Ельзи» та інших.

Час: 19:00.

Локація: Кав’ярня-галерея “Штука”.

12 травня Афіша Львова рекомендує відвідати майстер-клас із розпису на склі

Під час майстер-класу будемо створювати ікони на склі за зразком традиційних українських пам’яток XIX- поч. XX ст. (із використанням акрилових фарб та золочення).Обов’язковий запис за телефоном.

Час: 14:00.

Локація: пр. Свободи, 20.

Вартість 150 грн.

12 травня Афіша Львова рекомендує відвідати Фестиваль Камерної Музики “3/4”: Гала-концерт

У Центрі імені Андрея Шептицького УКУ відбудеться заключний Гала-концерт Фестивалю камерної музики «3/4», який об’єднає усіх зіркових учасників фестивалю. Неповторна атмосфера, вишукана музика А.Вівальді,В.А.Моцарта та А.П’яццоли і келих шампанського створять незабутній вечір!

Час: 200:00-22:00.

Локація: Центр Шептицького.

Вартість: 50-250 грн.

13 травня Афіша Львова рекомендує відвідати захоплюючу екскурсію до Наукової бібліотеки та обсерваторії ЛНУ І. Франка

Запрошуємо на екскурсію найстарішою бібліотекою та обсерваторією України, яка знаходиться в підземеллі Гарнізонного храму святих апостолів Петра та Павла. Зустріч учасників відбудеться на вул. Драгоманова, 5 о 14.50. Початок екскурсії в бібліотеці о 15.00; Обсерваторії – о 17.00.

Час: 15:00.

Локація: проспект Свободи, 16; вул. Драгоманова, 5.

Вартість: 50 грн.

13 травня Афіша Львова рекомендує відвідати Велоквест UCUride 2018

Запрошуємо всіх, хто має свого двоколісного друга взяти участь у велоквесті UCUride 2018. Умови участі надзвичайно прості: мати власний велосипед, хороший настрій та зареєструватися (реєстрація до 12 травня).

Час: 12:00.

Локація: Центр Шептицького.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.