Куди піти на вихідні у Львові 2-3 листопада?

//

Litvinchuk Diana

Шукаєш цікаві ідеї, як провести холодні осінні вихідні у Львові? Не хвилюйся, бо у нашій добірці ти знайдеш найкращі варіанти, щоб зробити свої вихідні у Львові яскравими та незабутніми! Гортай скоріше, щоб дізнатися як провести незабутньо вікенд 2-3 листопада у місті Лева!

Лисячий клуб чиТанців із Сашком Дерманським у Домі Франка

  • Коли: 2 листопада, 14:00
  • Де: Дім Франка (вул. Івана Франка, 150)
  • Вартість: 50 грн (вхідний квиток для дітей 5-10 років)

Про подію:

Дорогі шанувальники Лисячого клубу чиТанців! Запрошуємо вас на останнє (лише в цьому сезоні) засідання з одним із найкращих сучасних авторів української літератури — Сашком Дерманським!

На зустрічі наш Лис Микита познайомить допитливих чиТанців з автором, букою Гавриком та драконицею Джульєттою. Усі разом ми розгадаємо містичні пророцтва та спробуємо перемогти посіпак деспотичного короля, бо народу буків потрібен новий король! Приходьте, якщо не боїтеся вогнедишних курей і кровожерних помідорів. Буде гаряче та, як завжди, незабутньо!

DOROFEEVA – з новою концертною програмою у Львові

  • Коли: 2 листопада, 19:00
  • Де: Malevich Concert Arena (Проспект Чорновола, 2)
  • Вартість: від 1190 грн (квитки за посиланням)

Про концерт:

DOROFEEVA закохала у свої пісні мільйони слухачів – вони очолюють топчарти та об’єднують українців по всьому світу, допомагаючи переживати складні часи. Хіти «Щоб не було», «вотсап», «Кохаю, але не зовсім», «Хай пишуть», «А я все плакала» та інші звучатимуть на концерті цього вечора.

Співачка власним прикладом доносить, що українська музика – якісна, стильна та здатна допомагати. За минулий рік вона відіграла два великі концертні тури в містах України та благодійні тури в Америці, Канаді та Європі. І зібрала десятки мільйонів гривень на допомогу нашим військовим.

Ви теж можете доєднатися та зробити свій внесок у нашу перемогу, придбавши квиток на спеціальну благодійну ініціативу від DOROFEEVA.

Концерт-триб’ют Apocalyptica від Concordia Orchestra

  • Коли: 3 листопада, 19:00
  • Де: Будинок Офіцерів (вул. Театральна, 22)
  • Вартість: від 340 грн (квитки за посиланням)

Про подію:

Вже цієї осені запрошуємо вас на Концерт-триб’ют фінського симфо-метал гурту Apocalyptica у виконанні неперевершених Concordia Orchestra та неймовірних солістів, що зачарують Вас з першої ноти!

Будуть виконані кращі інструментальні та вокальні твори з усієї дискографії гурту!

І це не просто кавери, а переосмислені авторські обробки, які наповнять музику Apocalyptica новими фарбами.

Троє віолончелістів-солістів у супроводі оркестру Concordia створять неповторну атмосферу драйву та справжнє шоу, притаманне рок-концертам.

Солісти:

  • Дмитро Ніколаєв
  • Денис Литвиненко
  • Володимир Котляров

Диригент:

  • Роман Кресленко

На концерті збиратимуть кошти на потреби військових та проведуть благодійний аукціон з якого УСІ виручені кошти передамо нашим воїнам.

Концерт CHEEV у Львові

  • Коли: 3 листопада, 18:00
  • Де: Арена «Малевич» (пр-т В’ячеслава Чорновола, 2)
  • Вартість: 450 грн (квитки за посиланням)

Про концерт:

CHEEV відверто розповідає про свою творчість. Про те, що навіть найменші дрібниці можуть вплинути на створення пісні. Про те, як він вбирає в себе новий досвід: зустрічі з людьми, похід у кіно, прослуховування музики. Все це знаходить своє відображення у його творчості. Можливо саме тому його часто називають головним романтиком українського шоубізнесу. Бо він вміє почути та вміє розповісти про найголовніше. 

Влітку CHEEV презентував нову пісню, яка отримала назву “Рана”. В кліпі разом зі співаком знялася молода українська артистка Геля Зозуля. Пісня розповідає історію про рани, які ми ховаємо під вдаваною впевненістю.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор