9 червня – Міжнародний неофіційний день друзів

//

sashko

1005robota2-770x499

У кожного з нас є друзі. Це люди, з якими тобі комфортно спілкуватись, які можуть допомогти, порадити, розвеселити. Дружба – один із найважливіших видів соціального спілкування. Недарма в усьому світі святкують цей день.

День друзів присвячений теплим стосункам між близькими людьми, заснованим на взаємній довірі, допомозі, спільних інтересах і захопленнях. Не варто плутати його з Днем дружби, який відзначають 30 липня і який приурочений дружнім відносинам між різними країнами.

Історія сьогоднішнього свята точно не відома. День друзів уперше святкували у США 1935 року, щоправда, в першу неділю серпня. Можливо, згодом дату перенесли на 9 червня. А, можливо, люди вирішили створити ще один такий день, який слугував би нагадуванням про давніх друзів. Може бути, що цей день виник завдяки соціальним мережам.

Оскільки День друзів – літнє свято, багато хто цього дня їде з друзями на природу, влаштовує пікніки. Або ж друзі збираються разом у кавʼярнях чи барах, у когось вдома. День друзів і створений для того, щоб хоча б раз у рік ми показали своїм близьким людям, наскільки важливими вони є для нас, спільно провели час.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор