День художника у Львівській національній академії мистецтв

//

afisha_den_hudozhnika_u_lnam

Назва проекту невипадкова. Ми задалися питаннями: «Де мистецтво у ЛНАМ? Воно в творчих майстернях, на площі чи розчинене в повітрі?». Відповідь продемонструємо як самим студентам, так і викладачам і гостям з міста.

Програма побудована таким чином, що перший день орієнтований на популяризацію внутрішнього простору академії, відповідно другий – на переосмислення ролі ЛНАМ у міському середовищі Львова. Створення подібного майданчику є вкрай важливим і необхідним та має на меті актуалізацію простору найбільшого мистецького ВНЗ Західної України.

«ДеАрт» 10-го жовтня передбачає проведення неформальних зустрічей із успішними студентами та випускниками ЛНАМ з перервою на кава-брейк; показ відеоарту професора, який один із перших почав працювати у концептуальних напрямках ще у 1990-их Альфреда Максименка.

У рамках «ДеАрт» 11-го жовтня заплановано ряд тематичних екскурсій «Будні художника», відкриття одноденної експозиції у відкритому просторі та серія перформансів. На завершення заходу — драйвова вечірка в стилі pop art! Окрім цього, приємні сюрпризи та несподіванки.

Інтерактивні заходи нададуть унікальну можливість стати частиною мистецького життя. Особливістю проекту стане відкриття нових локацій, які є потужною платформою для реалізації творчих задумів.

Запрошуємо поринути у творчу атмосферу та отримати незабутні враження від святкування Дня художника разом із ЛНАМ.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.