Вихідні у Львові. Афіша подій на 20 та 21 жовтня 2018 року

//

vuhidni_u_lvovi

День сирника у Палаці Потоцьких

21 жовтня львів’ян та гостей міста пригощатимуть величезним сирником, приготовленим з любов’ю за традиційним львівським рецептом. Початок о 14:00 на подвір’ї Палацу Потоцьких. Подія відбудеться в рамках Свята сиру і вина у Львові.

svyato_surnuk

Моновистава “На полі крові”

Моновистава “На полі крові” за драматичною поемою Лесі Українки. В рамках проекту “Вечірня сцена” Театру ляльок.

Драматична поема Лесі Українки ,,На полі крові ” (1909) пропонує оригінальний погляд на історію відступництва і зради Юди. Згідно з апокрифічною версією, на яку спиралася поетеса, Юда, продавши Христа, не повісився ,а купив за отримані гроші клапоть безплідної землі біля Єрусалима. На цій території Леся Українка моделює зустріч двох дійових осіб: Юди і Прочанина, підносячи її до рівня морально-етичної дискусії.

na_poli_krovi

Концерт “Роздоріжжя & OMANA”

Спільний концерт двох гуртів з Тернополя (Роздоріжжя) і Києва (OMANA).

Спершу тернополяни прогріють чакри часом вибуховим, а часом ліричним альтернативним роком, а відразу після того київська банда продовжить вечір містично-космічною сумішшю, яку вони називають Sci-fi rock. Одним словом, буде емоційно, гучно і гаряче. Захід відбудеться 21 жовтня у Хмільному домі Роберта Домса.

koncert_rozdorizhzhya_omana

Час історій з Іриною Снітинською – “Про довіру”

21 жовтня ми говоритимемо про довіру у житті. Історії про довіру до незнайомих людей, до лікаря чи вчителя, до водія чи господаря будинку, у якому залишився ночувати у мандрах; про довіру у бізнесі чи дружбі, що сильніша завірених документів; про виклики бути ошуканим, але не втратити довіру до світу; довіру, що відкриває нові грані життя. Головна ідея: я тобі довіряю, не змарнуй моєї довіри, на противагу я почну тобі довіряти після того, коли ти доведеш, що тобі можна довіритися.

chas_istorii_z_irinoyu_snitinskoyu

Run for Fun у парку-музею «Шевченківський гай»

UNION RUN — це дружній спортивний івент, що активізує бігові емоції, особисті досягнення та враження, якими хочеться ділитись! Активні та життєрадісні люди і 21 жовтня зберуться у мальовничому місці — парку-музеї «Шевченківський Гай», щоб весело та по-спортивному провести недільний час, щоб відчути дружню, спортивну та веселу атмосферу, щоб подолати обрану дистанцію та отримати заслужену медаль фінішера, щоб активізувати бігові емоції!

run_for_fun

Концерт для ансамблю, публіки і Телеграм-бота

Ви колись були на концерті, де слухач одночасно є ще й безпосереднім учасником музичного дійства? Запрошуємо на спеціальний авторський проект скрипаля та композитора Олександра Пільчена, який дозволить проводити експерименти над звуком у режимі реального часу.

Кожен відвідувач концерту зможе керувати оркестром, як ді-джей за мікшерським пультом, – каже Олександр. – Разом ми будемо співавторами музики”. Технічно все це відбуватиметься за допомогою Телеграм-бота, тож всім, хто прийде на концерт потрібно попередньо мати на своєму смартфоні становлений Телеграм.

koncert_dlya_ansamblyu_publiki_i_telegram-bota

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.