Куди повести дівчину у Львові на День закоханих

//

fersht

Перед кожною парою в День закоханих виникає питання – куди ж піти зі своєю половинкою, щоб добре провести час? Для жителів міста Лева і гостей львівські установи культури, а також сервіс https://lviv.kontramarka.ua/uk підготували кращі виступи, від яких залишиться багато хороших вражень, а час, проведений разом, зі своєю половинкою буде незабутнім.

Хвилюючий концерт “NOTRE DAME de PARIS Le Concert”

Цей концерт принесе масу незабутніх емоцій. Щоб зробити для коханої людини фантастичний подарунок варто відвідати яскравий концерт, в сюжеті якого стоїть легендарний роман Віктора Гюго “Собор Паризької Богоматері”. Тільки ставши учасником легендарного виступу ви зможете оцінити нереальну масштабність цього дійства.

1

Слухаючи звучання семи неймовірних голосів, що супроводжуються проникливими нотами скрипки і віолончелей, слухач разом з артистами переживає історію життя молодої, неймовірно красивою циганки Есмеральди. Ставлення парижан до дівчини протягом всього твору кілька разів змінюється: спочатку вона улюблениця, потім її ненавидять, вважаючи відьмою. І знову набуває популярності серед парижан, коли Квазімодо рятує її від страти. Відчуйте на собі історію любові, переживіть захоплюючі відчуття разом з талановитими артистами, прослухавши концертну постановку “NOTRE DAME de PARIS Le Concert”.

Придбати квитки на концерт https://lviv.kontramarka.ua/uk/notre-dame-de-paris-le-concert-lviv-48114.html.

НАЦІОНАЛЬНЕ СВЯТО ШОКОЛАДУ / CHOCOLATE LOVE EDITION

Ну, який же День закоханих без солодкого подарунка? Звичайно, можна обійтися коробкою цукерок, але щоб завоювати ще більшу прихильність другої половинки потрібно щось оригінальне. Саме тому Львівський палац мистецтв підготував для закоханих пар дуже солодкий і незабутній подарунок – Національне Свято шоколаду. Це свято традиційно проводиться в Львові.

2-kontramarka

Протягом всього заходу кращі виробники можуть похвалитися смачним шоколадом. Кожен гість свята зможе спробувати шоколад різноманітного смаку, насолодитися неймовірним смаком шоколадних напоїв, взяти участь в смачних майстер-класах. А також на пам’ять можна буде придбати солодкий сувенір.

Незабутні враження справлять на гостей шоколадні скульптури неймовірних розмірів. Не пропустіть можливість солодко і цікаво провести День закоханих.

День закоханих – свято, коли хочеться по-особливому провести час зі своєю половинкою. В даний час серед великого різноманіття закладів можна вибрати найбільш підходящий по перевагах і настрою. Львів вразить своїми подіями і залишить в пам’яті незабутні емоції у закоханих.

Придбати квитки на шоу https://lviv.kontramarka.ua/uk/nacionalne-svato-sokoladu-chocolate-love-edition-50598.html

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.