Культурний вересень у Львові: події, які повинен відвідати кожен

//

kulturnii-veresen-u-lvovi-podii-yaki-povinen-vidvidati-kozhen

25 Форум видавців у Львові

hhv-forum-vidavciv

Найбільший книжковий, літературний захід України відбудеться з 19 по 23 вересня 2018 року. Цьогорічна фокусна тема: ринок свободи.

В рамках форуму відбудеться:

Львівський міжнародний літературний фестиваль (Літфест).

Національний книжковий ярмарок.

Всеукраїнський бібліотечний форум.

Конкурс премія «BookForum Best Book Award».

Акція «Ночі музики та поезії non-stop».

Благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання».

Фестиваль “На каву до Львова”

festuval_kavu

Вже 11 років у кінці вересня фестиваль кави у Львові збирає близько 150-ти тисяч людей, яких об’єднує кава. Фестиваль кави – це те, чим пишаються львів’яни, бо у них є гарна нагода запросити старих друзів чи знайомих до Львова на каву, показати іноземцям чим живе місто. Смачна кава, ярмарок, особлива атмосфера та вибір найкращої кав’ярні Львова – те, що очікує на гостей фестивалю. А також, в рамках фестивалю відбудеться велопробіг “Кавова ВЕЛОмиля”. Свято відбудеться з 13 по 16 вересня 2018 року.

Свято хліба

svyato-hliba-u-lvovi-2018

9 вересня у Шевченківськоу гаю відбудеться Свято хліба 2018. Для гостей свята працюватиме ярмарок хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок, святкова хода коровайниць, концерт за участі гуртів – “Ягоди”, “Дивоструни”. Хедлайнером свята є український рок-гурт “Шосте чуття”. А також, всі охочі можуть взяти участь у флешмобі “Печу, печу хлібчик”.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.