Найочікуваніші події осені у Львові 2018

//

Форум видавців

hhv-forum-vidavciv

Цьогоріч форум видавців у Львові відбудеться вже 25 раз. Форум являє собою найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Фокусна тема фестивалю 2018 року – Ринок свободи. Форум видавців – це міжнародний літературний фестиваль, книжковий ярмарок, урочиста церемонія вручення книжкових та літературних премій.

Дата події: з 19 та 23 вересня.

Фестиваль “На каву до Львова”

festuval_kavu

Фестиваль кави у Львові одна з найособливіших та найатмосферніших подій року. Тут можна спробувати смачну каву та побачити, як народжується особливий смак. Щороку на фестивалі обирають найкращу кав’ярню. Це не лише почесне звання, але й стимул добросовісної конкуренції серед численних закладів Львова.

Дата події: з 13 та 16 вересня.

Свято Сиру і Вина у Львові

svyato_sury_ta_vuna

Протягом трьох днів свята сиру та вина буде доступний ярмарок сирів та вин, а також відбуватимуться кулінарні майстер-класи. На відвідувачів фестивалю чекають фольклорні колективи, забави, різнопланові розважальні акції, анімації. На святі присвяченому сироварінню та виноробству гості мають нагоду більше дізнатись про ці культури та їх традиції у Львові та Україні.

Дата події: з 19 по 21 жовтня.

Фестиваль крафтового пива

festival-craft-beer-and-vinyl-music-festival-2018

Осінній фестиваль буде присвячений пиву звареному з шишок свіжого хмелю. Відвідувачі мають нагоду насолодитись смаком свіжого крафтового пива, послухати топових вінілових діджеїв України, відвідати ярмарок вінілів та виставки апаратури. Ввечері на відвідувачів очікує запальна вечірка.

З 28 по 30 вересня

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.