Майстерня міста 2018

//

proekt-maisternya-mista-2018

З 1 по 10 червня 2018 року у Дворику ратуші проходитиме проект «Майстерня міста 2018».

Головна тема Майстерні Міста 2018 – підвищення мобільності львів’ян згідно з принципами інтегрованої концепції розвитку міста, а також збереження культурної спадщини міста із залученням локальних мікрогромад та налагодження діалогу між фаховими середовищами та активістами.

Майстерня міста’18 буде мати такі напрямки/панелі роботи:

2-4 червня панель Збереження культурної спадщини міста: Реставрація доступно; Громадські ініціативи, які долучилися до збереження культурної спадщини України; Культурна спадщина Львова.

5-7 червня панель Пересування в місті (Мобільність): Інклюзія; Електротранспорт; Транспортна мережа міста; Поєднання різних видів пересування (Інтер- та мультимодальність)

8-10 червня панель Інтегрована концепція розвитку міста: Залучення громадськості до визначення напрямів концепції інтегрованого розвитку.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.