Де випити пива у Львові – найкращі паби в центрі міста

//

fersht

pabu_lvova

Львів славиться смачним місцевим пивом, яке полюбляють і мешканці, й гості міста. Понад те, у Львові є більш ніж 10 пивоварень, тож вибір дійсно великий. У цій підбірці ми розкажемо, де в центрі Львова можна випити свіжого пива зі смачними закусками до нього.

Найкращі паби Львова – паби «Добрий друг»

dobry_drug

Добрий Друг – унікальне місце, яке поєднує у собі найкращі аспекти пабової культури, за яку так знаний Львів: смачну їжу, крафтове пиво, величезну барну карту і приправляє усе це прекрасним настроєм. Це паб, де простота стає родзинкою. У ньому вам не знадобиться меню з вишуканих, мега маленьких аристократичних страв. Тут цінується простота, яка витончено поєднується зі смаком. За більше ніж 6 років свого існування, Добрий Друг став справжньою історією успіху, розширившись на 4 заклади й, залучаючи тисячі гостей щомісяця.

4 заклади, більше ніж 27 видів крафтового пива та сидру, великий і безпечний простір, справді дружнє обслуговування, футбольні та кіберспортивні трансляції, постійні промо-акції

А як далеко знаходяться заклади та як в них потрапити?

№1 Львів, Лесі Українки, 19 | 050 537 1246

№2 Львів, Федорова, 2 | 098 065 6865

№3 Львів, Федорова, 1 | 098 065 6865

№4 Львів, Січових Стрільців, 3 | 093 876 3309

Найкращі паби Львова – пивне ательє Kumpel на Ринку

90233751_235446861182456_4792570571848155136_o

Новий паб Kumpel у самісінькому центрі Львова відкрився 2019 року. Заклад займає два поверхи й підвал стародавньої будівлі на площі Ринок, просто навпроти міської ратуші, й може розмістити понад три сотні гостей. До уваги відвідувачів пабу – 14 власних сортів крафтового пива, а також авторські пивні коктейлі.

До пива гостям запропонують новий кулінарний підхід – страви готуються та подаються у вигляді оригінальних сетів – авантурок. Часто вони мають незвичний формат, зручну подачу для компаній, і їх не обов’язково їсти столовим приладдям, або ж їх подають зі спеціальними приладами.

Локація: площа Ринок, 18

Години роботи: 11:00-22:00.

Найкращі паби Львова – Хмільний дім Роберта Домса

hmilnuy_dim_domsa

«Хмільний дім Роберта Домса» є одним із найпопулярніших місць серед мешканців Львова й численних туристів. Це цілий підземний світ, в якому давні склепіння дихають старовиною та атмосферою середньовічного пивного дому.

Ресторан «Хмільний дім Роберта Домса» поміж львів’янами відомий також за давньою назвою “Золотий колос”, який відкрили в середині 1980-х у давніх підвальних виробничих приміщеннях Львівської пивоварні. Поява такого закладу була яскравим явищем для мешканців і гостей Львова. Ресторан став одним із найпопулярніших місць, тут завжди подавали добре і свіже (відразу із заводу) “Львівське” пиво. Щоб потрапити до ресторану, потрібно було заздалегідь записуватися, а його відвідувачами були відомі культурні діячі, митці, еліта.

У середині 1990- х ресторан зачинили, а відновив він свою діяльність у 2007 року вже з новою назвою – “Хмільний дім Роберта Домса” – на честь броваря та інженера Роберта Домса, який, за легендами, облаштував процес виробництва пива і щодня до сходу сонця випивав десятилітрову гальбу свіжозвареного хмільного напою, перевіряючи його якість.

Окрім пива, ресторан пропонує страви української та європейської кухні. У закладі є 4 зали, в яких можна розмістити 350 осіб. Усі зали обладнані великими екранами, на яких транслюють спортивні і культурні події.

На сцені концертного залу у ресторані виступають відомі українські гурти, а також зірки зі світовим ім’ям. У холі ресторану діє крамниця сувенірів, яка пропонує великий вибір дрібничок на згадку.

Локація: вул. Клепарівська, 18.

Час роботи: 12:00-23:00.

Найкращі паби Львова – Паб Вінстона Черчилля

cherchil

Цей заклад у центрі Львова позиціонує себе як справжній ірландський паб. В інтер’єрі пабу Вінстона Черчилля – чорно-червоні кольори, меблі з темних порід дерев, шкіряні дивани. Стіни прикрашено чорно-білими світлинами Вінстона Черчилля та пейзажами Великобританії. За довгою барною стійкою відвідувачам наливають 12 сортів свіжого пива, а також колекційне віскі й коктейль «Черчилль». У пабі можна знайти і справжній ірландський «Гіннесс», «Кілкенні» та «Харп», і британський «Ньюкасл», австрійський «Гьоссер» і бельгійський «Грімберген». В інтернаціональному меню акцент зроблено на холодних і гарячих закусках, а також фірмових стравах на грилі, серед яких – фірмовий «Черчилль-стейк» із м’яса молодого теляти. У пабі є караоке-зал з професійним акустичним обладнанням.

Локація: вул. Академіка Гнатюка, 4.

Час роботи: 12:00-00:00.

Найкращі паби Львова – «Золотий колос»

1502093

Пивний паб «Золотий колос» розташований у самісінькому центрі Львова, у проїзді Крива Липа. Інтер’єр закладу стилізовано під традиційний бар східного Берліна, особливістю є відсутність стільців та інших місць для сидіння.

У пабі пропонують шістнадцять сортів крафтового пива. Також у меню є піца з понад десятком варіантів начинок та різноманітні пивні снеки.

Локація: пр.Крива липа, 6.

Час роботи: 12:00-02:00.

Найкращі паби Львова – Берлін Лемберг

lemberg

“Берлін Лемберг” – паб з затишною атмосферою, cтильним інтер’єром та широким вибором пива. У закладі є три просторі зали з довгою барною стойкою. Паб пропонує гостям вісімнадцять сортів розливного пива, а також більше десятка – пляшкового. Також у закладі широчезний асортимент закусок до пива, пивних тарілок для великих компаній, страви української та європейської кухонь.

На великих плазмових екранах транслюють спортивні події. Крім того, тут можна зіграти у різноманітні настільні ігри.

Локація: вул.Чайковського, 18.

Час роботи: 12:00-22:00.

Найкращі паби Львова – Залізна Шапка

zalizna_shapka

Залізна шапка – це паб у центрі Львова, в меню якого – 9 видів розливного пива, а також широкий вибір різноманітного алкоголю. Кожен поціновувач хорошого пива знайде для себе саме те, що прагне. У закладі представлені різноманітні закуски до пива, а ще в меню – страви європейської та середземноморської кухні, які точно не залишать байдужими навіть вибагливих гурманів.

Локація: вул. Театральна, 23.

Час роботи: 12:00-00:00.

Найкращі паби Львова – Човен

56220337_2372731212770099_4597643167586582528_n

Пивний паб “Човен” розташований у центрі Львова, на вулиці Вірменській. Має кілька залів. Інтер’єр закладу – масивні дерев’яні меблі, довга барна стійка, стіни прикрашені візерунками, що нагадують пивні бокали, на ліхтарях написи з різними назвами сортів хмелю та пивною формулою, також на стінах – рибки у формі шишок хмелю. Заклад пропонує відвідувачам шістнадцять сортів українського крафтового розливного пива. У меню також різноманітні закуски до пива, сирна і м’ясна тарілка, піца, страви з грилю.

У дні футбольних матчів тут ви можете переглянути їх трансляцію.

Локація: вул.Вірменська, 33.

Час роботи: 12:00-03:00.

Найкращі паби Львова – Бігос

bigos

У “Бігосі” вам запропонують 10 видів пива, половина з них – це розливне пиво. У закладі є різноманітні закуски до пива, для великих і менших компаній. І, звісно – бігос, страва з капусти і м’яса.

У пабі відбуваються трансляції футбольних матчів.

Локація: вул.Соборна, 2а.

Час роботи: 12:00-00:00.

Найкращі паби Львова – Правда. Театр пива

taetr_puva

“Правда” — це не просто паб чи завод-пивоварня. “Правда” – це театр. Тут можна спостерігати за роботою пивовара, який, як на сцені, відкрито варить пиво. Усі процеси зібрані в одному місці: від вкидання солоду і приготування сусла й до дозрівання пива у пляшках та продажу його в наливі чи в пивній крамниці. Тут грає власний духовий оркестр ПРАВДА-orchestra, а кухарі готують авторські страви на відкритій кухні. Інтер’єр Театру пива “Правда” оформлено у стилі лофт, тому відчуття, що ви на заводі, не покидає – смакуючи пиво, ви можете спостерігати, як пивовар слідкує за приготуванням сусла, яке вариться у великому чані, як вкидає хміль та читає пиву поезію Антонича, надаючи йому львівського духу.

Локація: пл.Ринок, 32.

Час роботи: 10:00-02:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.