Травневий Львів-2019 – чому треба їхати, не роздумуючи

//

fersht

В цьому розі поруч опинились свята Великодня та Дня Праці. Тому на українців чекають дооовгі вихідні, які варто провести весело та цікаво. Травень в Прикарпатті – це природне диво: зима відступила, прийшло тепло, все розквітло. Синоптики пророкують оптимальну для міських прогулянок погоду. Не сидимо вдома – гайда до Львова!

trv-lviv-1

Афіша Львова

Туристична столиця України приготувала для гостей багато цікавинок, смаколиків та розваг. Щоб не розгубитися у вирі події, пролистайте календар сайту Афіша Львова.Тут є все: фестивалі, клуби, театри, виставкові зали, кафе, екскурсії, дитячі розваги. Знайдете цікаві заходи по датах, локаціях чи напрямках.

trv-lviv-2

21 квітня. Йогамарафон від Avatar Yoga Festival

Подія для шанувальників східних медитативних практик. На протязі цілого дня учасники опиняться в колі однодумців, які сповідують однакові принципи відношення до природи, духу та способу життя.

trv-lviv-3

3-5 травня. Фестиваль Талановита молодь України

Традиційний конкурс збирає найталановитіших співаків, танцюристів, естрадних та циркових артистів. Це шанс для юних талантів проявити себе на великій сцені. Для гостей Львова конкурсанти створюють відкриті виступи та флеш-моби.

trv-lviv-4

3-5 травня. Craft Beer & Vinyl Music Festival

Чудова подія для поціновувачів «чистого» звучання вінилових платівок. Естети завжди ще й гурмани, тому пригощають на святі музики виключно крафтовим пивом кращих карпатських броварень. Смачно та атмосферно.

trv-lviv-5

4 травня. День міста

Головна подія травня. Львів святкує гучно. Як водиться, в один день програма не вміщується, тому святкуємо декілька днів поспіль. Фішки цьогорічного свята розробники тримають у великий таємниці, але ми точно знаємо, на що чекати:

  • музика лунає звідусіль: мелодії джазу, галицьких співів, коломийок, класичної та авангардної музики – просто під відкритим небом;
  • на вулицях пригощають смаколиками, фірмовими коктейлями, пивом та квасом, млинцями, пляцками, цукерками та запашною кавою;
  • вечірні концерти, вистави, вуличні перфоманси та інтерактивні шоу створюють неймовірну творчу атмосферу;
  • крутійші клуби Львова приготували яскраві шоу, паті та оригінальні перфоманси для тих, хто полюбляє нічне життя;
  • найкращі екскурсоводи Львова проводять авторські тури таємними стежками князів, кохання та легенд Галицького краю.

trv-lviv-6

5 травня. LVIV COLOR RUN

Приготована тонна фарби холі! Пориньте у екзотичне галицьке-індійське свято Холі. Білі футболки та різнокольорову фарбу видають всім учасникам забави. Для самих креативних костюмованих корпоративних команд приготовлені добрі призи. Багато кольорів, сміху, веселощів та води для вмивання на фініші.

trv-lviv-7

17 травня. Street Food So Good. Море

Де той Львів і де те море? Так, в місті моря немає. Але є багато фантазії та чудові парки і галявини. Чом не пляж? Сьомий фестиваль вуличної їжі перенесе всіх гостей на гарячі піски Копакабани та Мальорки. Коктейлі, шезлонги, танці, музика і фантастичні аромати свіжих мідій, устриць та м’яса.

trv-lviv-8

Екскурсії за містом

До травневих свят провідні львівські турагенції приготували багато цікавого. Зі Львова відправляються особливі травневі автобусні тури країнами Європи, Карпатами та Закарпаттям. Передбачене все – романтика, гірські мандри, сирні, винні та гастро-тури, релакс в термальних бассейнах та чанах. Доповніть подорож до Львова міні-туром. Почніть травень чудовою відпусткою.

trv-lviv-9

Прогулянки містом

Львів треба відчути серцем. Неспішно гуляти старовинними вуличками, знаходити потаємні дрібнички, що відкриваються лише уважним. Оцініть промені сонця у вітражах Катедрального собору та велику скорботу Христа на капличці Боїмів. Спробуйте запаяну каву у глибокій штольні Львівської копальні кави. Вдихніть свіже повітря на вершині Ратуші. У кожного свій Львів, і кожна зустріч із ним є чистим аркушем – заповніть його самі.

trv-lviv-10

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.