У Львові відбудеться благодійний концерт «Wild Energy Show»

//

tanyadzyama

unnamedi5

18 жовтня у Горіховому гаю у Львові відбудеться благочинний захід «Wild Energy Show». На концерті збиратимуть кошти для проєкту «Соціальне таксі». Йдеться про придбання абонементів на проїзд в транспорті Соціальне Таксі (Social taxi) маломобільних людей та соціально незахищених верств населення. Захід триватиме від 12:00. А від 16:00 до 23:00 для відвідувачів співатимуть зірки українського шоу-бізнесу. До заходу долучається і відома українська співачка Руслана Лижичко

Ініціатор концерту Назарій Гусак каже, що організатри запрошують долучитися усіх, хто має таку можливість Зокрема звертають увагу представників шоу-бізнесу, бізнесу загалом, ІТ-компаній та решту львів’ян.

«Ми пропонуємо такі умови: при закупівлі від 10 до 100 абонементів розмістити на квитках логотип Вашої компанії.

Від 250 до 500 розмістити логотип на Social taxi (терміном 12 місяців), реклама на флаєрах, афішах, банерах, соціальних мережах та друк Вашого логотипу на квитках.

Від 1000 і більше абонементів пропонуємо обклеїти логотипом автобус Shuttle Bus та Social taxi (терміном 12 місяців), реклама на флаєрах, афішах, банерах, соціальних мережах та друк Вашого логотипу на квитках. Вартість 1 абонементу Shuttle Bus 2 500грн./100 поїздок без терміну дії на поїздки»,- пояснює Назарій Гусак.

Додамо, соціальне таксі має забезпечити рівні можливості щодо реалізації прав і свобод людини та громадянина, стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю. Їх, до слова, у Львові проживає близько 30 тисяч.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.