Вихідні у Львові. Афіша найкращих подій 7 та 8 липня 2018 року

//

dsc_1670_copy

Не знаєте де провести вихідні 7 та 8 липня 2018 року у Львові? Афіша подій у Львові.

1. Майстер-класи для дітей

Щосуботи у “Papashon” відбуваються безкоштовні майстер-класи о 17:00. 7 липня у суботу дітки матимуть можливість виготовляти аплікацію “Соняшник”, а 8 липня у неділю відвідати заняття на тему “Я-художник”.

Також 8 липня можна відвідати майстер-клас по приготуванню солодкої піцци. Вартість заняття 100 грн.

Локація: Papashon Lviv.

2. Концерт “Музика Баха” та “Фортепіанна релакс-музика”

7 липня у Львівському органному залі в 19:00 відбудеться коцерт приисвячений творчості Йоганна Себастьяна Баха. Найкращим засобом для спілкування з Богом композитор вважав орган. Солістка Органного залу Олена Мацелюх представить виплекану програму з творів Йоганна Себастьяна: “Аве Марія”, хорал, що звучав у “Солярісі” Тарковського – “До Тебе взиваю, Господи” (“Ich ruf’ zu dir, Herr Jesu Christ”), сольмажорний концерт у трьох частинах і, звичайно, Токата і фуга ре мінор.

8 липня о 16:00 у стінах органного залу лунатиме фортепіанна релакс-музика. Молодий львівський піаніст Дмитро Микитин виконає твори японських, угорських та українських композиторів, які на годину віднесуть вас у світ мрій. У першій частині концерту звучатимуть фортепіанні п’єси геніального композитора-самоучки Такасі Йосімацу, перекладення для фортепіано його “Двох маленьких п’єс для гітари”. Своєрідним інтермецо стане цикл відомого угорського композитора та піаніста-віртуоза Ференца Ліста “Утіхи”, який у спокійній манері, проте багатогранно втілює тонкі нюанси людської душі. Завершальна частина присвячена виключно українській музиці. Зокрема, звучатиме і твір, написаний самим виконавцем.

Локація: Львівськй органний зал.

3. Благодійний сімейний фестиваль

На благодійному сімейному фестивалі до Дня Конституції України з 11:00 до 22:00 на Вас чекають: Дитячі квести, художній пленер, виступи музичних розважальних гуртів, шаховий турнір, битва фарбами холлі, ресторани вуличної їжі, показові спортивні виступи від СК «Легіон», представлення продукції українських виробників, благодійне катання на байках та конях, катання на гіробордах та шолом віртуальної реальності, міні футбол для дітей, Дзідзьо від Ярошевича.

Локація: Стрийський парк.

4. Лекція на тему Пивні Дефекти для Асоціації Домашніх Пивоварів

30 червня ми зустрічаємось в Правді на площі Ринок о 13:00. Лана проведе лекцію на якій ми розберемо 10 основних дефектів в пиві. Чому вони там з’являються? Які дії до цього призводять? Що треба робити, щоб пиво було чистим та без дефектів? Ці та багато інших питань ви зможете задати Лані при зустрічі. Після лекції з центру міста нас забере автобус і відвезе на виробництво обладнання для пивоварень.

Локація: Правда. Beer Theatre. Lviv (Lviv).

5. Вистава “Дуже проста історія” Марії Ладо. Театр “Мельпомена

“Дуже проста історія” Марії Ладо – це трагікомедія сучасного суспільства. Закохана до безтями пара Даринка і Олексійко зіштовхується з непорозумінням батьків – здавалося, що історія до болю проста і стара як світ. Проте, не все так легко на перший погляд… В стосунки закоханих втручається інше світобачення, і кохання Даринки й Олексія розглядається через дві призми. Проте, що саме є тією другою рушійною силою? Відповідь, ви дізнаєтеся на виставі 7 липня 2018 року в Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького. . Напевне, історія не така вже проста….

Локація: Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.