“Шахтар” розгромно виграв у “Львова”

//

admin

futbol

20-річний Михайло Мудрик, який народився у Краснограді Харківської області та пізнавав футбольні ази в академії харківського «Металіста», став головною дійовою особою стартового матчу 17-го туру української Прем’єр-Ліги «Шахтар» (Донецьк) — «Львів».

Мудрик заробив пенальті і зробив партнерам із «Шахтаря» чотири(!) гольові передачі. Сам же матч, у якому «Шахтар» пропустив першим, завершився розгромною перемогою донецької команди 6:1.

«Шахтар», маючи 44 очки щонайменше на один день, вийшов на чисте перше місце в українській Прем’єр-Лізі. У київського «Динамо» 41 очко та завтра матч проти рівненського «Вереса».

Екс-форвард донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій Воробей висловився про перемогу «гірників» над «Львовом» (6:1) у матчі 17-го туру української Прем’єр-ліги.

«Зустрілися дві різні команди, що знаходяться на різних полюсах. Такі команди, як «Львів» та «Рух», грають із «Шахтарем» суто від оборони. Такі команди ставлять із «гірниками» подвійний чи потрійний автобус.

Що не вийшло у «Шахтаря» у першому таймі? Як мені здалося, «гірники» повільно розпочинали атаки. На той час, коли центральні захисники віддавали м’яч у зону півзахисту, команда-суперник глибоко сідала і, скажімо так, пішки перебудовувалася. У першому таймі гравці «Шахтаря» дуже повільно розігрували м’яч, дуже повільно думали, було багато непотрібних торкань. А суперник встигав перешикуватися. Як і буває в таких іграх, забиває команда, яка набагато слабша. Але треба віддати належне. Перед перервою Мудрик увімкнувся та заробив пенальті, який реалізував Тете. Цей гол був найважливішим у грі. Він вплинув на перебіг зустрічі. Іти в роздягальню за рахунку 0:1 та 1:1 – це різні речі.

На другу половину зустрічі «Шахтар» вийшов іншим, трохи швидше заграв. Вже увімкнулися фланги та проходили атаки. У підсумку «Шахтар» забив другий м’яч, і суперник посипався. Після другого пропущеного голу «Львів» перестав грати. Але впало в око те, що «Шахтар» хотів виграти з великим рахунком, намагаючись забити побільше м’ячів. У підсумку «гірники» перемогли з рахунком 6:1. Команда хотіла покращити різницю забитих-пропущених», – сказав Воробей.

Багато цікавих новин про футбол та трансфери на сайті https://fanat.info.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.