Ставки на спорт: як укладати парі з максимальними шансами прибутку

//

fersht

Букмекерські контори в Україні пропонують досить щедрі бонуси новачкам та активним гравцям. У 2022р. мінімальний бонус при реєстрації становитиме 2000₴. Ці гроші — найкращий спосіб познайомитися з правилами букмекерської контори, дослідити її переваги. Огляд правил та особливостей ставок – на порталі https://geneva.lviv.ua/betting-on-sport/.

stavki_na_sport_7

Усі азартні сайти пропонують бонуси, оскільки без них важко уявити високий рівень конкуренції. Кожен портал намагається залучити більшу кількість нових та активних клієнтів, які будуть робити ставки на спорт надалі.

Технічні можливості для ставок на спорт

Кожен букмекер пропонує альтернативні способи входу до особистого кабінету, якими можете скористатися будь-який користувач. Наприклад, ви можете встановити додаток або скористатися мобільною версією порталу для доступу до ставок, функції. Через додаток аналогічно доступні Life формати, зв’язок з адміністрацією, підтримка гравців, запити на виведення грошей.

Прості формати ставок на спорт

До простих форматів відносять ординар. Це одиночна ставка, яку ви можете зробити на результат кожної події серед запропонованих на сайті букмекерської контори. Існують варіанти перемоги однієї з команд або нічия.

Альтернативний формат — подвійний шанс. У цьому випадку гравець має більше шансів на виграш, оскільки з 3 можливих результатів гравець обирає два для парі.

Серед новачків популярними вважають тотал ставки. Їх головна особливість полягає у тому, що ви можете вибрати Total більше або менше. Кінцевий результат поєдинку не грає такої ролі, як обраний вами прогноз. Наприклад, можете вказати, скільки м’ячів заб’є команда – більше або менше від встановленого числа.

Складніші формати ставок: більше перспектив солідних виплат

Множинні ставки мають попит серед професіоналів. Це пов’язано із тим, що для укладення такого парі варто орієнтуватися у різних спортивних напрямках. Виділяють наступні підрізновиди множинних ставок:

  • експреси. Вони включають в себе декілька ординарів, які ви можете додати до купону одночасно. Коефіцієнти виграшів перемножується;
  • антиекспреси. Виграшним вважається ставка, в якій всі події програли;
  • лакі. Це поєднання експреса то одиночної ставки. Суть полягає у тому, щоб букмекер сам розмежує експреси та ординари. Якщо хоча б одна подія виграла, ставка зіграє;
  • система. Об’єднує декілька експресів, коефіцієнти яких перемножують.

Поради при створенні ставок на спорт

Професійні беттери рекомендують обирати лише ті напрямки спорту, в правилах яких ви орієнтуєтеся. Якщо дисципліна вам не знайома, найкраще розпочинати з вивчення правил та стратегії ставок. Успішні гравці завжди аналізують можливості букмекерської контори.

Варто виділити всі доступні бонуси, якими ви можете скористатися для примноження капіталу. Якщо букмекер обмежує в отриманні заробітку, ви не можете розраховувати на солідний прибуток. Найкраще розпочинати з ординарів — найпростіших форматів, в яких зрозуміліші правила укладення парі.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.