Куди піти на вихідних? Афіша подій на 24 та 25 березня у Львові

//

Анна

vuhidni_24bereznya

Не знаєте де провести вихідні 24 та 25 березня 2018 року у Львові? Афіша весняних подій у Львові.

24 березня, субота, 2018 року.

1. Концерт “Родимий краю”

У програмі – твори композиторів Дениса Січинського, Анатоля Вахнянина, Станіслава Людкевича, Василя Барвінського у виконанні провідних солістів Львівської Національної Опери.

Локація: Львівська Опера.

Час: 15:00.

Вартість: 100-200 грн.

2. Лондонський фестиваль анімації

Лондонський міжнародний фестиваль анімації 2018 року (LIAF 2018). Добірка короткометражних мультиплікаційних фільмів, створених різними методами анімації.

Локація: Кінотеатр Копернік.

Час: 15:30.

Вартість: 40-80 грн.

3. Костянтин Почтар (Postman)

Kostiantyn Pochtar – музикант (5 Vymir, Postman), радіоведучий, журналіст видань The Village Україна, Cosmopolitan Ukraine. Протягом останніх двох років Костянтин поєднує діяльність рок-групи разом із сольними закордонними турами та публікацією циклу матеріалів про Київ – його жителів, архітектуру, визначні споруди і підприємства та їх майбутнє. Поговоримо про життя, творчість, про те, як поєднувати музичну та журналістську кар’єру.

Локація: Центр Шептицького.

Час: 12:00.

Вхід вільний.

4. Фестиваль класичних комедій

У кінотеатрі «Копернік» – фестиваль класичних комедій. Чудова добірка смішних та актуальних на всі часи фільмів, які не залишать байдужими глядачів нашого кінотеатру. Мерілін Монро, Бастер Кітон, Пітер Селлерс, Кері Грант, брати Маркс – і це тільки вершина айсбергу!

Локація: Кінотеатр Копернік.

Час: 19:00.

Вартість: 40 грн.

5. Прем’єра вистави “Боженька”

“боженька” – це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху – це сміх. Тому ми називаємо цю історію про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях комедією і запрошуємо сміятись разом.

Локація: Театр ім. Лесі Українки.

Час: 19:00.

Вартість: 80-150 грн.

6. Концерт «І ще раз ва-банк!»

В суботу кав’ярня-галерея «Штука» запрошує на концерт Мирона Остюка (акордеон) та Зеновія Сороківського (скрипка) «І ще раз ва-банк!».

Локація: кав’ярня “Штука”.

Час: 19:00.

Вхід вільний!

7. Авторський вечір еротичної поезії Олі Кльової

На тебе чекає: майже тісна атмосфера, читання інтимної лірики і звабливої прози. Тут ти зможеш насолодитися тільки найсолодшими емоціями, забути про всі заборони і табу зовнішнього світу, поспілкуватися з цікавими, неординарними людьми і просто бути собою. Цього вечора відкриємо одну з найгостріших і найактуальніших тем суспільства – тема сексу і кохання.

Локація: клуб Hiresh.

Час: 21:00.

8. Майстер-клас із писанкарства від Ірини Кметь

У #ДімФранка знову розписування писанок! Цього разу від Iryna Kmet’! Добрі давні друзі Франкового дому пам’ятають, як феєрично ми писали писанки з пані Ірою торік! І зараз, запевняємо вас, буде чудово, пізнавально, франково! Ірина Кметь – кандидат філологічних наук, заступник декана філологічного факультету з навчально-методичної роботи, доцент кафедри українського прикладного мовознавства Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Локація: Дім Франка.

Час: 14:00.

Попередня реєстррація.

9. Авторський концерт Маріанни Ільків

Пропонуємо Вам зануритися у світ краси, пісні та голосу, який покоряє з перших нот. У неї поєднано все, бо тільки cправжій знавець своєї справи зможе поєднати в собі і виконавицю, і автора, і викладача, і вокалістку вищої категорії військового оркестру Національної Академії сухопутних військ ім.гетьмана П. Сагайдачного. Її пісні звучать на кількох Континентах, нею захоплюються Почесні Консули видатних країн, але Вона Наша з Вами гордість.

Локація: Грушевський.

Час: 20:00.

Вартість: 150-200 грн.

10. Екскурсії та майстер-класи у театрі ляльок

Запрошуємо вас приєднатися до Святкування Дня Лялькаря (21 березня) та Міжнародного дня театру (27 березня)! З цієї нагоди Львівський театр ляльок відкриває свої двері та запрошує побачити театр зсередини. Також на вас чекають майстер-класи з ляльками від акторів та художників Львівського театру ляльок.

Локація: Театр ляльок.

Час: 13:00.

Попоередня реєстрація.

11. Somali Yacht Club: презентація альбому “The Sea”

Львівське тріо Somali Yacht Club вже отримало визнання на європейській сцені стоунер-року зі своїм релізом The Sun. У січні 2018 року хлопці видали новий альбом The Sea, який вже має безліч позитивних відгуків у міжнародних медіа. 24 березня гурт запрошує нас всіх на концерт-презентацію у рідному місті, подія відбудеться у клубі на FESTrepublic. Перед шоу сомалійців зіграють кияни Straytones та Nonsun зі Львова.

Локація: FESTrepublic.

Час: 19:00.

Вартість: 150-300 грн.

12. Фестиваль писанок

“Фестиваль Писанок” – це подія, яка має на меті представити писанку не лише як традиційний Великодній символ, але й як Art-об’єкт. Писанка, як символ весняного відродження природи відома багатьом народам світу, однак, саме на Фестивалі, кожен з відвідувачів зможе по-новому відкрити для себе цей Великодній символ. Для відвідувачів підготовлена цікава програма, протягом якої будуть представлені особливі писанкові art-об’єкти.

Локація: Музейна площа.

Час: 10:00 – 20:00.

13. Австрійська органна музика XVII. Надія Величко, орган

Йоганн Каспар Керль був дуже відомим композитором свого часу, вплинув на Генделя і Баха. Трактат про поліфонію Йоганна Фукса використовували аж до XX століття! А Ґеорґ Муффат, який вчився у Парижі та Римі, сплавив воєдино французьку інструментальну сюїту та італійський концерт. Концерт Надії Величко познайомить нас із музикою композиторів, які були пов’язані з Віднем – одним із найбільших музичних центрів у XVII столітті.

Локація: Будинок органної та каверної музики.

Час: 19:00.

Вартість: 50-120 грн.

25 березня, неділя, 2018 року.

1. Лондонський фестиваль анімації

Лондонський міжнародний фестиваль анімації 2018 року (LIAF 2018). Добірка короткометражних мультиплікаційних фільмів, створених різними методами анімації.

Локація: Кінотеатр Копенік.

Час: 15:30.

Вартість: 40-80 грн.

2. Інтенсив Історія Моди

Тобі подобається сфера моди? Працюєш візажистом, стилістом, дизайнером і хочеш поглибити свої знання? Цікавишся історією чи просто хочеш корисно провести свою суботу? Разом з Galyna Pankiv Ми розглянемо як розвивалася мода від 1900 до 2017:чим відрізняються 20ті від 50тих, 70ті від 80тих; коли зародився гламур, мінімалізм, футуризм та power dressing; чи правда, що в моді нічого нового не придумали з 60тих років; як дизайнери жанглюють епохами при створенні колекцій; як розпізнати та передбачити тренди.

Локація: Artichoke Art & Fashion School.

Час: 12:00.

Вартість: 350 грн.

3. Міста в уяві фантастів XX століття та як справджується майбутнє

Лекцію проводить Олександра Сладкова, начальниця відділу урбаністики, ЛКП «Інститут просторового розвитку». Як бачили футуристичні міста режисер(к)и і які їхні перебачення збулись? Яке майбутнє в житла та транспорту? Що найкориснішим для городян виявляється з часом в ідеях візіонерів та науковців? Ми поговоримо про те, як буде працювати складний механізм міста для всіх в майбутньому, слідуючи за актуальними тенденціями екологічності та стійкого розвитку.

Локація: Центр Шептицького.

Час: 15:00.

Вартість: 80-200 грн.

4. Selfish Women Brunch

Selfish Women Brunch – це бранч-лекція про моду і жіночність, тренди та психологію. Формат – міні-фуршет з шампанським та закусками, дрес-код: елегантність.

Локація: Vintage Nouveau.

Час: 13:00.

5. Концерт “Joe Cocker&Cо”

Вечір фортепіанних каверів Миколи Лахмана. В програмі : David Guetta – Without you ft. Usher; Justin Timberlake – Say something; Ed Sheeran – Perfect; LP – Lost on you та інші. Локація: Кав’ярня-галерея “Штука”.

Час: 18:00.

Вхід вільний!

6. Rockoko – концерт-квартирник

Це буде особливо атмосферний вечір музики, де кожен, хто слідкує за творчістю ROCKOKO зможе поспілкуватися з учасниками та дізнатися всі подробиці з життя гурту; почути нові і поспівати під вже рідні мелодії.

Локація: Дзига.

Час: 19:00.

Вартість: 150 грн.

7. 50 Відтінків Музики

Музика щохвилини супроводжує нас у житті – в різних формах, звуках та обставинах: вона в шумі вітру, в серцебитті найдорожчої людини, в краплі дощу, в голосі твоєї дитини… «Пізнання світу неможливе без розуміння й переживання музики, без глибокої потреби слухати музику й діставати насолоду від неї. Без музики важко переконати людину, яка вступає в світ, у тому, що людина прекрасна, а це переконання по суті є основою емоційної, естетичної, моральної культури».

Локація: Львівська філармонія.

Час: 18:00.

Вартість: 150 грн.

8. Екскурсії та майстер-класи у театрі ляльок

Запрошуємо вас приєднатися до Святкування Дня Лялькаря (21 березня) та Міжнародного дня театру (27 березня)! З цієї нагоди Львівський театр ляльок відкриває свої двері та запрошує побачити театр зсередини. ТАкож на вас чекають майстер-класи з ляльками від акторів та художників Львівського театру ляльок.

Локація: Театр ляльок.

Час: 13:00.

Попоередня реєстрація.

9. Прем’єра вистави “Боженька”

“боженька” – це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху – це сміх. Тому ми називаємо цю історію про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях комедією і запрошуємо сміятись разом.

Локація: Театр ім. Лесі Українки.

Час: 19:00.

Вартість: 80-150 грн.

10. Прем’єра вистави “Таємниця Лісовичка”

Чи ви бачили коли-небудь лісовиків? А чи знаєте ви, що вони бувають і дуже добрими і досить злими? Ця історія якраз про таких різних братів-лісовиків та маленьку Дівчинку, яка заблукала в темному-темному лісі. І попри спроби злюки Карузлика, таємничий інструмент його брата Хохлика допоможе поставити все на свої місця.

Локація: Театр Ляльок.

Час: 12:00, 14:00, 16:00.

Вартість: 45-60 грн.

11. Театральний вечір “Під мостом”

Палац приєднується до Всесвітнього дня театру, а Народний театр сатири “Під мостом” готує для Вас особливий театральний вечір. У програмі увертюра, різноманітні сценки, інтермедії, поетичні композиції та п’єси-хвилинки.Запрошуємо приєднатись до прекрасного.

Локація: Палац ім. Гната Хоткевича.

Час: 17:00.

Вхід вільний.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.