Де у Львові можна переглянути Лігу чемпіонів-2024

//

Nelegal

Перегляд матчів головного клубного футбольного турніру буде зручнішим у теплих приміщеннях. До того ж, якщо вдома планове вимкнення електроенергії, можна піти у паб, що у цей час працює. У Львові вдосталь пабів, де можна подивитись футбол. Пропонуємо їхній перелік актуальний станом на 2024 рік.

Cantona

cantona

Паб, що лише своєю назвою дає зрозуміти його футбольний антураж і естетику. Засновником є фанат львівських “Карпат”. Тут чимало відвідувачів є постійними, відтак перегляд матчів буде у колі знавців спорту №1. Крім того, відбірний вибір крафтового пива, який важко знайти у інших пабах міста.

Адреса:вул. Дудаєва, 16

Cabanos

pub_cabanos

Ще один паб, де усі стіни у футбольній атрибутиці, а розважитись можна зігравши у настільний футбол чи переглядаючи матч у найбільшій кімнаті закладу. Крім того, є приміщення у підвалі.

Серед тутешньої публіки – чимало молоді.

Адреса:вул. Вороного, 13.

Lemberg

lemberg

Доволі просторий паб зі зручним розташуванням на людній вулиці, – ідеально підійде для перегляду футболу великою компанією. Оскільки заснований понад 10 років тому, вже знаний серед львів’ян. Є кімнати у напівпідвалі.

Адреса:вул. Чайковського, 18.

The Unitas

unitas

Якщо не є дуже важливим розташування закладу в центрі міста, то можна піти в Unitas – ще один абсолютно футбольний і давній паб! Він вже близько десяти років працює у напівпідвалі, поряд – затишний сквер. Чималий вибір пива (переважно українське та німецьке) і закусок за помірними цінами.

Адреса:вул. Київська, 24.

Liverpool

liverpool

Ще один паб-підвал неподалік центру міста. Затишно, є вибір пива, вільні столики навіть у “пікові” дні та вечори.

Адреса:вул. Куліша, 31.

Братиська

bratyska

Паб відомий проведенням концертів знаних у Львові й за межами міста музикантів. Це завдяки великим розмірам не лише залу, а й барної стійки, тераси на дворі. А ще тут великий вибір пива. Обережно: інколи тут настільки людно, що переглядати матч доводиться стоячи.

Адреса:проїзд Крива Липа, 11.

Білий лев

bilu_lev-de-podivitis-pryamu-translyaciyu-matchu

У закладі “Білий Лев” є 4 екрани та 1 великий з проєктором. Переглядати футбол можна на першому поверсі та у підвалі. Щоб замовити столик потрібно прийти особисто у заклад та узгодити попереднє замовлення.

Адреса:вул. Лесі Українки, 15.

Добрий друг

goodfr

Цікавинкою меню цього пабу є вибір піци. Як і його сусід по цьому переліку та по розташуванню, має зали для перегляду на першому поверсі, та у підвалі.

Адреса:вул. Лесі Українки, 19.

Лінивий пес

lazy

Кілька залів з меблями як для великої компанії, так і малої, 6 плазмових телевізорів – цього абсолютно вдосталь для перегляду матчів не лише Чемпіонату світу, а й Ліги чемпіонів, чемпіонатів “футбольних” країн. Тут про це знають вже не один рік.

Адреса:вул. Краківська, 9.

Dublin

Ірландська назва і відповідний стиль пабу вирізняє його серед інших деяким аристократизмом і шармом. Де ж як не у цьому пабі найкраще дивитись футбол під…віскі?

Адреса:Вірменська, 1а

4friends

4friends_whiskey

Ще один заклад з шармом елітарності. Більшість приміщень – у підвалі, де галаслива компанія може розміститись навіть в окремій кімнатці. Світовий футбол можна переглядати граючи у настільний. Понад 10 років досвіду та спеціалізація на віскі – цим відомий “Фо френдс”.

Адреса:вул. Дудаєва, 2.

Фотографії закладів – з їхніх сторінок у соцмережах і сайтів.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.