4-5 липня Львівська філармонія завершує сезон. Програма

//

sashko

95914925_2953812754677284_1684982594401206272_n

4 і 5 липня Львівська філармонія завершує свій концертний сезон та підготувала для слухачів дві онлайн-події за участі артистів Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії. До програми увійдуть винятково твори українських композиторів.

Обидві події розпочнуться о 18.00 4 та 5 липня. Трансляція подій – на YouTube-каналі та Facebook-сторінці Львівської національної філармонії.

4 липня можна буде почути твори українських композиторів для духових інструментів. У програмі: Концертна симфонія Дмитра Бортнянського в перекладі для духових інструментів, композиції для мідних духових інструментів Левка Колодуба, Сюїта для квартету дерев’яних духових інструментів Бориса Лятошинського. На завершення вечора музиканти виконають 3 фантазії для лютні Мирослава Скорика (композиція прозвучить у перекладі Богдани Фроляк).

Завершить концертний сезон 5 липня подія за участі струнної групи АСОЛФ та солістів, які виступлять під батутою Сергія Хоровця. У програмі: твори українських композиторів ХХ – початку ХХІ століття.

Зокрема, вечір розпочне «Елегія» для струнного оркестру Володимира Пасічника. Також у програмі – Дев’ята камерна симфонія для фортепіано і струнного оркестру Євгена Станковича, яка ще має програмну назву «Quid pro quo» (у дослівному перекладі з латинської – «хтось за когось», плутанина, непорозуміння), Партита №6 Мирослава Скорика. Романтичне концертино для гобоя і камерного оркестру Левка Колодуба, яке завершить подію, відкриє ще одну грань інструментальної музики митця.

Детальну інформацію про події можна знайти на офіційному сайті Львівської національної філармонії.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.