Події, які обов’язково потрібно відвідати влітку у Львові

//

5-podii-yaki-obovyazkovo-potribno-vidvidati-vlitku-u-lvovi

Обов’язково потрібно відвідати влітку у Львові Leopolis Jazz Fest 2018

Міжнародний фестиваль Leopolis Jazz Fest джазовий фестиваль, який щороку проходить у форматі open-air у Львові. Фестиваль традиційно проходить на трьох сценах: Головна сцена в Парку культури, сцена на Площі Ринок, сцена на подвір’ї палацу Потоцьких. Крім концертів джазових музикантів із різних країн світу, під час фестивалю відбуваються джем-сейшени, майстер-класи, кінопокази та автограф-сесії світових зірок джазу.

З програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням: Програма міжнародного джазового фестивалю. Leopolis Jazz Fest 2018

Обов’язково потрібно відвідати влітку у Львові кінопокази у Стрийському парку

Вже традиційні кінопокази, які так полюбилися львів’янам розпочнуться 24 липня. Впродовж трьох тижнів гості мають нагоду кожного вечора насолоджуватись хорошим фільмом просто неба.

З розкладом кінопоказів просто неба у Стрийському парку можна ознайомитись за посиланням: Розклад кінопоказів просто неба у Стрийському парку.

Обов’язково потрібно відвідати влітку у Львові фестиваль Lviv Yoga Day 2018

Щорічний масштабний фестиваль йога-культури Lviv Yoga Day, приурочений до святкування Міжнародного дня йоги. Це новий унікальний формат фестивалю йоги медитації та здорового способу життя об’єднує тисячі львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорими та щасливими.

З програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням: Програма фестивалю Lviv Yoga Day 2018.

Обов’язково потрібно відвідати влітку фестиваль Zaxidfest 2018

Zaxidfest один з найочікуваніших фестивалів України. Відбувається найбільший open air фестиваль в селі Родатичі. Наметове містечко, вогонь, природа, атмосфера, неймовірна музика на будь-який смак – все це очікує гостей Zaxidfest 2018. Цього року на сценах виступатимуть ЛСП, Карна, Morphine Suffering, Pavlik OverDrive, ANNA, Tommy Cash, Беz Обмежень, Ляпис 98, Один в каное, Pianoбой, Guano Apes, Adam Gontier, Latexfauna, Тартак, Пошлая Молли та багато інших гуртів. Головним хедлайнером Zaxidfest 2018 є британський гурт Bullet For My Valentine.

Обов’язково потрібно відвідати влітку у Львові Street Food So Good Festival

Street Food So Good Festival – найсмачніший фестиваль львівщини. Цьогоріч подія відбудеться не один, а три рази!

– “Street food so good” – 19 та 20 травня фестиваль вуличної їжі.

– “So Green Fest” – 28 та 29 липня веггі-фестиваль.

– “Street Food So Good. Asia edition” – 31 серпня фестиваль азійської вуличної їжі.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.