Де провести вихідні у Львові? Афіша подій на 10 та 11 лютого

//

Анна

kydu_pitu

10 лютого, субота, 2018 року

1. Марафон Активних Громадян.

Шановні активні громадяни, якщо ви хочете покращити свої навички з ефективного ведення діалогу, командної роботи, проектного менеджменту, та волієте зробити своє місто кращим, то цей тренінг для вас!

Локація: КМЦ “Супутник”.

Участь у тренінгу безкоштовна.

2. Бранч з Маргаритою Січкар ”Стратегія щастя”.

В межах соціального проекту ”Woman for Woman”, створеного для підтримки центру для жінок у кризі ”Горіховий дім”, відбудеться зустріч з Маргаритою Січкар на тему: “Стратегія щастя”. Маргарита Січкар – успішна київська рестораторка, телеведуча, бізнес-леді, засновник “Школи Щасливого життя”’, автор книг ”Щоденник ресторатора”, “Почуття Рити”, ”25 способів жити з користю для себе”, ”Життя без паніки” та ”Щоденник успішної жінки”, за версією всеукраїнського журналу Ukrainian People ввійшла в топ-100 успішних жінок України.

Локація: Ресторан Vintage Nouveau.

Вартість: 200-250 грн.

. . .

3. Let’s rock!

Вечір фортепіанних каверів Олексія Карпенка. Звучатимуть авторські версії мелодій “The Red Hot Chili Peppers”, “Nirvana”, “SOAD”, “Linkin park” та інших.

Локація: Кав’ярня-галерея “Штука”.

Вхід вільний.

4. МК Марти Троцюк Психологія портрету Секрети роботи з моделлю.

Вас чекає не лише цікава розмова з Мартою за кавою, але й цікаві практичні завдання, які навчать вас розкривати усі потрібні емоції від моделі, а також… ви матимете нагоду провести Portfolio Review та отримати оцінку ваших робіт від Марти Троцюк.

Локація: Фотошкола Chik.

Вартість: 800 грн.

5. Вистава “Страшний двір”.

Творам основоположника польської класичної музики С. Монюшка(1819-1872) притаманні мелодійність, ліризм, опора на національний і пісенний фольклор, доступність музичної мови. Кожна із його дванадцяти опер у свій час супроводжувалася великим успіхом глядачів, а опера “Cтрашний двір” (1865р.) перейшла на сцени й інших європейських країн. Цей твір із загадковою назвою захоплює поєднання драматичного і комічного.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 50-400 грн.

6. Rowan Pattison Trio (AUS-UKR).

Роуан Паттісон – молодий, австралійський джазовий гітарист, який працює у напрямку “third stream” та єкспериментує з імпресіоністським підходом до імпровізації за прикладом піаніста Білла Еванса.На концерті в Libraria – Rowan Pattison Trio представить програму, яка основана на особистому проекті Роуана останніх років «Розвиток імпресіоністських концепцій у грі на джазовій гітарі», де автор зіставляє музичну мову Дебюссі та Равеля у полотнах Білла Еванса.

Локація: Libraria Speak Easy Bar.

Вартість: 80-250 грн.

7. Французька органна музика.

Франція має давній сентимент до органу. Почалося все у 12 столітті, коли в соборі Нотр-Дам склалася школа Органуму – найбільш ранньої європейської багатоголосої музики. А далі було пишне бароко з витонченими та виразними творіннями королівського органіста Кліко і технічна революція 19 століття, коли Кавайє-Коль побудував перший симфонічний орган. Французькі композитори змагалися у масштабності та красі творів, написаних для “Короля музичних інструментів”. Надія Величко та Олена Мацелюх проведуть нас крізь віки, зіграючи Сен-Санса, Дюбуа, Мессіана, Куперена, Бальбатра… Запрошуємо відчути особливу настроєвість чарівної Франції та її музики! Au revoir!

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50-100 грн.

11 лютого, неділя, 2018 року

1. Прем’єра вистави “Пригоди Тома Сойєра”.

Перший театр запрошує глядачів відчалити у подорож бурхливими водами Великої ріки, спуститися до таємничих підземних печер та знайти справжній скарб. Автори відходять від класичного зображення твенівського міста на ріці. Світ вистави зринає складною ступінчастою конструкцією з безліччю проходів та люків, він населений героями одягненими у Бохо-стилі, наповнений сучасними музикою та пластикою. Саме у такій естетиці перед глядачами оживуть винахідливий Том Сойєр, його вірні друзі Гек Фінн і Джо Гарпер, чарівна Беккі Тетчер і навіть сам Марк Твен.

Локація: Перший театр.

Вартість: 25-35 грн.

2. Брукнер, Ваґнер. Органний концерт Надії Величко.

Австрійський композитор Антон Брукнер з 10 років грав на органі, уже в ранньому віці виконував вільні органні імпровізації. Саме в цих імпровізаціях народжувалися його майбутні симфонічні нариси. Тож згодом оркестр він уявляв та чув у вигляді монументального ідеального органу. Аналогів у музиці не знайдете ніде, звучить фантастично!

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50-100 грн.

3. Кінофестиваль Гаса Ван Сента

Ми пропонуємо Вам подивитись 7 видатних стрічок Гаса Ван Сента, які – і ми в цьому впевнені! – справлять на Вас велике враження. Всі ці фільми вважаються здобутками американського кінематографу, які серйозно вплинули на роботи інших режисерів.

Локація: Копернік.

Вартість: 40-200 грн.

4. Авторський вечір поезії + презентація збірки “ПОЗА 100”.

На вечорі будуть представлені вірші, які увійшли до збірки еротичної поезії “Поза 100”. Це зовсім нове, неочікуване, відверте (без жодних табу), пікантне, з нотками екстравагантності, видання. Хоча би в якомусь шматочку книги, але кожен з читачів побачить і знайде в ній себе.

Локація: Клуб “Рафінад”.

Вхід безкоштовний.

5. Перегляд Фільму.

Запрошуємо всіх переглянути разом цікаве кіно. Яке саме – оберете разом з іншими у голосуванні!

Локація: Перша Львівська Медіатека.

6. Вистава “Білосніжка та семеро гномів”.

Старовинна чарівна казка братів Грімм звучить особливо проникливо в хореографії балетмейстера Ігора Храмова. Знайомий з дитинства сюжет про юну красуню Білосніжку, дочку Короля, яку пихата чаклунка мачуха виганяє з дому, стає історією про дружбу і вірність. Добре серце Білосніжки, її лагідний характер і чуйність допомагають їй вижити в дрімучому лісі. Забавні лісові Гноми щиро полюбили дівчинку і прихистили у себе. І ніякі чари і підступи не переможуть Любов.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 50-500 грн.

7. Вистава “Летюча миша”.

«Летюча миша» – одна з найбільш неперевершених творів не тільки автора, Йоганна Штрауса-молодшого, але одна з найдивовижніших оперет. Оперета названа на честь головної героїні Розалінди, яку чоловік не впізнав на балу в костюмі летючої миші і закохався в неї без пам’яті. На цьому маскараді була ще одна маска, яка зуміла проявити талант і здійснити заповітну мрію.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 50-400 грн.

8. Latina.

Нарешті дочекались на танці в Малевичі! Дуже спекотна і дуже танцювальна Latinаготова до пристрасних “па”! Танцюйте сальсу, мамбо, бачату та кізомбу під шалені треки від DJ La-Gata!

Локація: Malevich Night Club.

Вхід безкоштовний.

9. Вистава “Баба Пріся (18+). “

У драмі йдеться про сім’ю, що мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Головує у ній «дуже, дуже, дуже стара» баба Пріся — дещо інфернальна героїня, котра товаришує з русалками, під’їдає галюциногенні гриби і якось у війну зарізала дванадцятьох німців. З нею живуть онук і хвороблива донька, яку свого часу покинув чоловік.

Локація: Театр Лесі Українки.

Вартість: 50-80 грн.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.