Куди піти на День Валентина у Львові – 2021

//

fersht

Арсен Мірзоян запрошує на концерт до Дня закоханих у Львові.

Концерт відбудеться 12 лютого о 19:00 у Malevich Night Club.

Спеціально до Дня закоханих артист підготував нові пісні та кращі хіти у супроводі найкращих музикантів країни, тож організатори обіцяють незабутні враження.

Свій перший альбом Арсен Мірзоян презентував у 2011 році. Відтоді він – номінант музичних премій, його пісні очолюють головні хіт паради країни, а концерти супроводжуються аншлагами.

. . . . . . .

Відомий оркестр Lords of the Sound у День всіх закоханих запрошує львів’ян в Оперний театр на святкову концертну програму «Love Story».

Концерти відбудуться о 17:00 та 19:30.

«Наш концерт – це справжня мелодія кохання, що стане найкращим подарунком люблячого серця. Мелодії з найкращих кінофільмів та спеціально підготовану частину святкового концерту, GOLDEN ROMANTIC HITS, ви почуєте у виконанні найкращих музикантів і солістів», – запевняють організатори.

Традиційно найвідоміший український оркестр буде ніжити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару: Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та ін.

Чудові емоції у цей вечір вам даруватимуть також майстерні вокалісти: Маргарита Мелешко та Ярослав Радіоненко.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.