Куди піти на вихідних у Львові: події 13-15 серпня

//

tanyadzyama

theater-2461226_1280

Вихідні короткі, але якщо їх правильно спланувати, то встигнути можна дуже багато. Розказуємо, що цікавого буде у Львові 13-15 серпня. Лише цікаві події.

13 серпня, п’ятниця

Ще у п’ятницю ввечері встигаєте після роботи піти у Шевченківський гай. Тут о 20:00 будуть показувати фільм “За двома зайцями”. Це буде дуже романтичний кінопоказ просто неба. Тому перегляд фільму створить гарний настрій на усі вихідні.

Організаторм кажуть брати з собою термогорнятка з запашним чаєм та каремати.

14 серпня, субота

У суботу, 14 серпня, у Львові стартує Міжнародний музичний фестиваль «Музика в старому Львові». Відкриття фестивалю розпочнеться о 19:00 у Митрополичих садах з ексклюзивної програми від «Віртуозів Львова».

Відкриття фестивалю розпочнеться 14 серпня о 19:00 у Митрополичих садах з ексклюзивної програми від «Віртуозів Львова».

Триватиме фестиваль до 29 серпня.

Також у суботу на «Арені Львів» прозвучать найяскравіші хіти за 30 років Незалежності. Тут відбудеться уже вп’яте «Українська пісня».

Хедлайнери Національного проєкту «Ukrainian Song Project/Українська пісня 2021» – гурти «ВВ», «СКАЙ» і «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», співачки Ірина Білик, JAMALA та Анна Трінчер, співаки MELOVIN, Сергій Бабкін і Віктор Павлік, а також відкриття 2021-го року WELLBOY.

Новизни музичному дійству додасть свіжа кров – десятеро фіналістів проєкту: АНЦЯ, JULINOZA, Semyokhina, ЛЕV, BORA, «GG Гуляй Город» (feat. Morphom), Sowa, «Cry неба», Маргарита Самойлова і MARLEN.

15 серпня, неділя

У неділю о 19:00 Вільний театр “ОКО” кличе на виставу “Діалог, якого не було”.

“Є така думка, що люди живуть доти, доки їх пам’ятають. А ще кажуть – життя надто складне, щоб сприймати його всерйоз… Дружба, юність, кохання, гроші… це все було? Є? Чи буде?Проблеми насправді довкола чи, насамперед, в моїй голові? Ці питання спробують вирішити герої вистави “Діалог, якого не було”, – пояснюють у театрі.

Вистава відбуватиметься за адресою: пл. Данила Галицького, 1 (Ляльковий театр) і триватиме 80 хвилин.

А Митрополичих садах у неділю відбудеться концерт скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Почнеться о 19:30. Організатори просять гостей не забувати про карантинні обмеження.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.