Курс Digital Intensive Programme

//

Анна

the_gradient

Даний курс є одним з найпопулярніших у Kyiv-Mohyla Business School [kmbs], тож рекомендуємо довго не думати. Лектор Роман Гавриш – керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance. Більш ніж 10 років у сфері інтернет-технологій та електронного маркетингу. Лектор і ведучий навчальних програм з електронного маркетингу в Kyiv-Mohyla Business School [kmbs].

Аудиторія – маркетологи та маркетинг-директори, які:

1. Хочуть детально розібратись у можливостях та інструментах цифрових комунікацій;

2. Вже працюють з цифрою, але бажають робити це більш системно, використовуючи весь її потенціал задля отримання максимального результату.

Що дає програма?

1. Розуміння системи цифрових комунікацій;

2. Розуміння того, як використовувати необмежені можливості інтернету, мобільних і цифрових технологій для вирішення таких завдань, як підтримка іміджу бренду, виведення нового продукту на ринок, підвищення впізнаваності, стимулювання продажів тощо.

3. Розуміння механізмів взаємодії з аудиторією, виявлення споживацьких інсайтів та відповідної роботи з ними.

Aimbulance – тричі найефективніше digital агенція в рейтингу Effie Awards Ukraine, номер 1 у дослідженні Advertiser’s Choice і рейтингу «Digital агенція року» за 2014, 2015 та 2016 рік. У 2014 році AIMBULANCE стала фіналістом фестивалю рекламної креативності @Cannes Lions. За результатами сезону 2013/2014 агенція зайняла 8-е місце в світовому рейтингу ефективності незалежних агенцій від Effie.

Вартість 2500 грн.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.