Різдво і Новий рік 2025 у Львові: програма заходів

//

fersht

На мешканців і гостей Львова цього року чекають новорічно-різдвяні святкування. Проте з огляду на воєнний стан, Львів святкуватиме без вуличних масових заходів.

Крім того, шопку та дідуха встановлять на різних площах: дідух буде як і у попередні кілька років — на площі Яворського, а шопка — вперше на площі Музейній (біля Домініканського собору).

Різдвяні події:

Колядки. Галицький академічний камерний хор

Колядки. Галицький академічний камерний хор
  • Коли: 18 грудня (середа), 19:00
  • Де: Львівський органний зал (вул. Степана Бандери, 8)
  • Вартість: 100-300 грн (квитки за посиланням)

Про подію:

Найулюбленіші та найкрасивіші колядки лунатимуть у Львівському органному залі у виконанні Галицького академічного камерного хору під дириґуванням Василя Яциняка та Богдана Притули. Святковий настрій та неповторну енергетику Різдва відчуємо разом під улюблені мелодії. Запрошуємо глядачів до захопливої музичної мандрівки у часі й просторі, де найкращі колядки світу лунають нон-стоп!

Виконавці:
  • Галицький академічний камерний хор
  • Дириґенти – Богдан Притула, Василь Яциняк

Програма буде оприлюднена незабаром.

Різдвяна органна музика при свічках

Різдвяна органна музика при свічках
  • Коли: 25 грудня, 21:00
  • Де: Львівський органний зал (вул. Степана Бандери, 8)
  • Вартість: 150-350 грн (квитки за посиланням)

Про подію:

Різдвяний час – найкраща пора року! Тепло рідних людей, які поруч, передчуття величного, вдячність та любов надають сил на рік наперед. Різдвяна музика – це особлива історія. Без неї ця пора втратила б багато шарму, чарівності та почуттів. Тож найкращий спосіб відчути різдвяну атмосферу – послухати музику, написану до цього свята.

Органістка Світлана Позднишева запрошує поринути в чарівну атмосферу різдвяної органної музики при свічках – ексклюзивно у Львівському органному залі!

Виконавиця:
  • Світлана Позднишева – орган.

Програма буде оприлюднена незабаром.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор