Програма фестивалю писанок у Львові

//

Анна

programa-festivalyu-pisanok-u-lvovi

“Фестиваль Писанок” – це подія, яка має на меті представити писанку не лише як традиційний Великодній символ, але й як Art-об’єкт”, – додають органызатори. На площі будуть представлені особливі писанкові art-об’єкти, яких цього року буде рекордна кількість – близько 60-ти. Поряд із експозицією писанок діятиме Великодня арт-майстерня.

Програма”Фестивалю Писанок”:

28 березня – 16:00 – Благодійний майстер-клас зі створення великодніх свічок ручної роботи для дітей – сиріт. Тривалість: 1 год.

30 березня -12: 00, 14:00 – Майстер-класи з декорування вербових гілочок з майстернею квітів “Lemberg flowers” Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

30 березня – 16:00 -Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Дзвінкою Загайською. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

31 березня – 11:00, 14:00 – Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи. Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення двох виробів. Тривалість: 1 год.

31 березня – 12:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Оксаною Наконечною. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 3 год.

1 квітня – 11:00, 14:00 – Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи. Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення двох виробів. Тривалість: 1 год.

1 квітня – 14:00 – Майстер-клас зі створення ляльки-мотанки з творчою майстернею Оленки Мазурок. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 3 год.

1 квітня – 16:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Дзвінкою Загайською. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

2 квітня – 11:00, 14:00 – Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи. Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення двох виробів. Тривалість: 1 год.

2 квітня – 16:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Зіркою Савкою. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

3 квітня – 16:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Зіркою Савкою. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

4 квітня – 14:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Ольгою Жулій. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 3 год.

4 квітня – 16:00 – Майстер-клас з декорування великоднього кошика із арт-клубом “Прищіпка”. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 2 год.

5 квітня – 11:00 – Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи. Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення двох виробів. Тривалість: 1 год.

5 квітня – 14:00 – Майстер-клас з розпису писанок з майстринею Оксаною Наконечною. Вартість майстер-класу: 150 грн/особа*, у вартість входять витратні матеріали для створення одного виробу. Діти до 10 років у супроводі дорослих. Кількість місць обмежена – 14 осіб. Тривалість: 3 год.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.