Святкуємо особливе Різдво у Львові (8 грудня–15 сiчня)

//

Анна

Весела музика, етно-вечірки просто неба, а також панорама добірних сувенірів, смаколиків та різдвяного пива — усе це чекає на гостей фестивалю «Святкуємо особливе Різдво у Львові».

lviv_yarmarka

Цих зимових свят Львів обернеться на казкове місто. З 8 грудня по 15 січня,на площі біля Оперного театру та на площі Ринок працюватиме ярмаркове містечко, що створюватиме чарівну атмосферу свята. Спонсором різдвяного ярмаркового настрою традиційно виступить ТМ «Львівське», організатор заходу – «Львівські Ярмарки».

На цей святковий період центр міста перетвориться на веселий вирій дерев’яних будиночків зі смачними аутентичними стравами та напоями від місцевих виробників. Гостей зігріватиме тепле пиво «Львівське різдвяне», зварене з духмяними спеціями за особливим рецептом, яке можна буде знайти одразу в 34-х точках.

lviv_yarmarka2

Додатковий святковий настрій створить справжній Різдвяний вертеп, що мандруватиме центром міста та розважатиме львів’ян та численних туристів. А зберегти у пам’яті атмосферу львівського Різдва можна буде, зробивши знімки із друзями та близькими у спеціальних фотозонах, обладнаних на обох площах та біля Віденської кав’ярні.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.