Топ-4 закритих басейнів Львова

//

fersht

Хочеш записатись в басейн але не можеш вибрати в який? Займайтесь лише в найкращих та найкомфортніших умовах. Ціни та розклад 4 закритих басейнів Львова.

Аквапарк “Пляж”

Відвідувачі найбільшого в західній Україні аквапарку можуть скористатись безліччю послуг, які пропонує заклад. Однак, важливо те, що гості можуть скористатись спортивним басейном або записатись у секцію плавання, водного поло або аквааеробіки.

Розклад та ціни аквапарку “Пляж”:

Розклад та ціни аквапарку “Пляж”:

Водан

Спа центр “Три стихії”

В спа центрі “Три стихії” до послуг відвідувачів великий басейн з гейзером, водоспадом, масажними форсунками та протитечією. Температура води в басейні завжди 27°С. Гості можуть скористатись послугами тренера, або займатись індивідуально. Також є можливість приєднатись до групи з аквааеробіки та записати дитину від 5 до 11 років на плавання.

Для немовлят діє група “aqua baby” де кваліфікований тренер навчає немовлят триматись на воді, пірнати на невелику глибину, плавати під водою протягом декількох секунд. В дитячій роздягальні є манеж, пеленатор, фени, а в душових гель та шапмунь.

Розклад та ціни басейну спа центру “Три стихії”

Розклад та ціни басейну спа центру “Три стихії”

Розклад та ціни басейну спа центру “Три стихії”

Центр водного відпочинку «ДЕЛЬФІН»

Для гостей комплексу «ДЕЛЬФІН» доступний дорослий басейн та дитячий басейн. Темперетура води стабільна 26-28 С°, а температура повітря 29-32 С°. Відвідувачі можуть користатись спортивним інвентарем: плавальними дощечками та палицями, ластами, поясами, окулярами і т.д. Є можливість приєднатись до групи з плавання та аквааеробіки.

Розклад та ціни центру водного відпочинку «ДЕЛЬФІН»

Розклад та ціни центру водного відпочинку «ДЕЛЬФІН»

Спортивно-оздоровчий комплекс «ВОДАН»

В спортивно-оздоровчому комплексі «ВОДАН» відвідувачі мають можливість плавати в басейні з трьома плавальними доріжками довжиною 25 м, та глибиною від 1,30 м до 2 м. До послуг відвідувачів секції з плавання для дітей та аквааеробіка для дорослих. Обов’яковою умовою для допуску до занять в басейні дітей є наявність довідки. В спортивно-оздоровчому центрі «ВОДАН» є доступні як разові відвідування так і довготривалі абонементи. Є можливість орендувати доріжку.

Розклад та ціни спортивно-оздоровчого комплексу «ВОДАН»

Розклад та ціни спортивно-оздоровчого комплексу «ВОДАН»

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.