У Львові запрацює перший в Україні автокінотеатр на даху

//

sashko

img_1799

У середу, 13 травня, на території ТВК «Південний» у Львові запрацює перший в Україні автокінотеатр на даху. Унікальний кінотеатр буде розташований просто неба на найвищому рівні автомобільного паркінгу. Щодня там відбуватиметься по три кіносеанси. Ціна квитка для одного авто – 200 грн, незалежно від сеансу, ряду чи місця.

«Ідея автокінотеатру виникла ще на початку впровадження карантину. Але в Україні не дозволили організацію такого виду дозвілля, – розповів співорганізатор і керівник автокінотеатру на даху у Львові Ярослав Микитин. – Хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри запрацювали від самого початку пандемії. Утім, оскільки з 11 травня пом’якшили умови карантину, то така форма перегляду кінофільмів тепер відповідає епідеміологічним вимогам».

Автокінотеатр працюватиме щоденно. Перший сеанс, о 17:00, призначений для перегляду сімей із дітьми, це будуть мультфільми або сімейні фільми. Наступні два сеанси – о 19:30 та 22:30, фільми різних жанрів.

У найближчі дні до перегляду запропонують мультфільм “Казки магічного міста”, а також фільми “Зелена книга” та “Джентльмени”.

img_1754

Відвідувачам автокінотеатру доведеться дотримуватися певних правил поведінки

Правила поведінки під час відвідування автокінотеатру на даху:

1.Квиток можна придбати виключно онлайн на сайті партнера Gastroli.ua. При купівлі квитка обов’язково зверніть увагу на схему розміщення автомобілів (залежно від типу кузова). Ціна квитка вказана за 1 автомобіль, тобто за відповідне паркомісце, яке ви обираєте на схемі.

2.Показати квиток на в’їзді для безконтактного сканування з телефону або іншого пристрою.

3.Дотримуватись швидкісного обмеження на території автокінотеатру, а саме – 5 км/год.

4.В одному автомобілі може перебувати стільки людей, скільки передбачено посадкових місць.

5.Виходити з авто до, під час чи після сеансу ЗАБОРОНЕНО!

6.Після того, як зайняли своє місце, згідно із придбаним квитком, потрібно вимкнути двигун та фари й налаштувати радіоприймач на відповідну хвилю.

7.Гучний звук, який заважатиме іншим відвідувачам кінотеатру, заборонено.

8.Фото та відеозйомка під час перегляду фільму заборонені.

9.Смітити на території авто-кінотеатру заборонено.

10.Використання лазерних указок заборонено.

Відвідувачі, які порушуватимуть встановлений порядок і не виконуватимуть вимог офіційних осіб заходу та служби безпеки організатора, муситимуть покинути захід без відшкодування вартості квитка.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.