Вихідні у Львові. Афіша подій на 24 та 25 листопада 2018 року

//

vihidni_i_lvovi3

Афіша Львів – Ніч у підземеллі гарнізонного храму Петра і Павла

Підземелля – це особливий світ, який приховує безліч таємниць. Деякі з них можна віднайти лише у темряві, тому необхідно мати трохи сміливості та відважності. Для допитливих світ підземель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла розкриватиме свої таємниці при світлі свічок, так, як це було у давнину. Протягом екскурсії ми разом з Вами дізнаватимемось про минуле наймогутнішого ордену отців Єзуїтів, побачимо скарби найбільшого храму старого міста і навіть те, як виглядав Львів 300, 500 та 700 років тому.

Коли?

23 та 24 листопада 2018 року о 12:00.

Де?

Проспект Свободи, 16.

Афіша Львів – Фестиваль «Нове німецьке кіно»

4 дні у Львові жителі та гості мають нагоду насолодитись німецькою кінематографією. Щодня один фільм, який дає вдосталь ідей для роздумів.

Коли?

З 22 до 26 листопада.

Де?

Планета Кіно у Forum Lviv.

Афіша Львів – Франко: наживо

Франко наживо – це оновлена експозиція меморіального музею, що передбачає створення інтерактивного музейного простору, який залучатиме відвідувачів до участі в екскурсійних програмах, створюватиме ефект присутності «живого класика».

Створення інтерактивного музейного простору планується на основі чинної меморіальної експозиції, шляхом упровадження мультимедійних та інтерактивних інновацій: зокрема, ефекту «живий будинок», в якому за допомогою звукового доповнення створюватиметься ілюзія присутності його мешканців; інтеграція відвідувачів у тематичний контекст шляхом залучення в дитячу костюмовану екскурсію-гру («Казкосвіт Івана Франка»), театралізовані екскурсії «Візит до Франків» та «Франчата про тата»; вдосконалення інформаційного супроводу меморіальної експозиції (з використанням настінних тач-скринів).

Проект не лише сприятиме популяризації культурної спадщини, а й буде створювати умови для творчої самореалізації людей, формуватиме комунікативні навички у формі інтерактивних екскурсій.

Коли?

24 листопада 2018 року.

Де?

Дім Франка.

Афіша Львів – вистава «Людина в підвішеному стані»

П`єса «Людина в підвішеному стані» написана у 2011 році. Це перша постановка п`єси в Україні та світі. Символічно, що вона відбувається в театрі Лесі, де стались події частково описані в тексті. Ця вистава – про театр, про «поганий» театр, де ніхто не розуміє, що він робить та для чого, де сплутались особисті та професійні образи і конфлікти, де всі засуджують один одного та бояться правди; про те, що такий спосіб існування неприйнятний та веде до самознищення, що в підсумку й відбувається. І стає очевидно, що вистава – не лише про театр.

Коли?

25 листопад 2018 року.

Де?

В Театрі Лесі Українки.

Афіша Львів – Концерт гурту Фіолет

Після майже трьох років кропіткої студійної роботи та концертних мандрів, Фіолет вирушає у всеукраїнський тур з новим альбомом! «Aurora» – це пісні про тих, хто попри все, готові боротися. За свою любов, за краще життя, за найрідніших людей.

Крім нової програми та свіжих синглів, на концертах ви почуєте всі кращі та давно знані пісні Фіолету. Одна з найромантишнічих і водночас найекспресивніших команд країни готує в кожному місті туру своє неповторне шоу, із запрошеними гостями та сюрпризами.

Коли?

25 листопада.

Де?

FESTrepublic.

Афіша Львів – Концерт Олексія Зайця

Олексій Заєць – унікальний співак, фольклорист, краєзнавець, майстер співу київського полісся (с.Фасова Макарівського району та с.Чапаївка Чорнобильського району), який переймав співочу традицію безпосередньо в середовищі її виникнення. Керує сільським фольклорним колективом «Барвінок», учасник фольклорного гурту «Древо» (Київ)

Коли?

24 листопада 19:00.

Де?

Слово І голоС.

Афіша Львів – Вистава “Зерносховище”

«Зерносховище» – одна з перших спроб сучасного театру поговорити про Голодомор, порушено болючу тему 1932—1933 рр. Питання складне не лише через трагічні події того часу, а й через «недоговореність» цієї проблеми у суспільстві, невизначеність певної частини самих українців щодо тих подій, які сталися.

Коли?

24 листопада 18:00.

Де?

Перший театр.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.