Вихідні у Львові. Афіша подій на 9 та 10 червня 2018 року

//

dsc_1035_copy

Афіша вихідних 9 та 10 червня. У нас лише найкращі події, які зроблять ваші вихідні незабутніми.

Перший літній фестиваль Львова Westland Festival

festival-elektronnoi-muziki-westland1

Саме на цих вихідних 9 та 10 червня відбудеться один з найбільших фестивалів електронної музики Westland Festival. Цей проект Qievdance та Kulyk Production – це фестиваль, який на наших очах стає новою міською легендою вже третій рік поспіль.

Локація: Арена Львів.

Дивогонка в Стрийському парку для найменших

divogonka-v-striiskomu-parku

Афіша Львова рекомендує відвідати цілою сім’єю дивогонку в Стрийському парку. Дивогонка – це дитячі велоперегони, а ще це свято для всієї родини, де медалі та призи отримують ВСІ маленькі учасники! За умовами у змаганнях можуть брати участь діти від 2-ох (якщо освоєно біговел/велосипед раніше – то навіть від 1,5) до 10 років. На старт допускаються учасники на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загально прийнятим нормам.

Локація: Стрийський парк.

П’ятий щорічний забіг “Здоровий лікар – здорова нація!”

zabig-zdorovii-likar-zdorova-naciya

В суботу 9 червня відбудеться п’ятий щорічний забіг “Здоровий лікар – здорова нація!”. До участі у заході запрошуються лікарі та члени їх родин, а також жителі Львова та області, які ведуть або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя. Цього року в рамках забігу плануються дистанції 5 км, 2 км, 500 м – для учасників віком від 8 до 14 років, 100 м – для найменших учасників віком до 7 років.

Локація: Стрийський парк.

Симфонічний концерт “Бузоні Ліст Волтон”

simfonichnii-koncert_-buzoni-list-volton

Блискучий скрипаль зі Львова Орест Смовж, який зараз навчається у США, подарує землякам великий концерт разом з Ukrainian Festival Orchestra під керівництвом Івана Остаповича. Ukrainian Festival Orchestra, відомий раніше, як камерний оркестр Collegium Musicum, – молодий львівський колектив, який прагне популяризувати українську класичну музику та співрацює зі всесвітньовідомими музикантами. Коли грає Орест Смовж, здається, що скрипка дихає в унісон із ним. Його називають одним із найяскравіших українських скрипалів, і спеціально для Ореста деякі композитори пишуть свої твори.

Локація: Львівський органний зал.

Довгоочікуваний концерт Лесик Band з оркестром

koncert-gurtu-lesik-band-u-suprovodi-lviv-jazz-orchestra

Довгоочікуваний концерт Лесик Band відбудеться вже цієї неділі у центрі Довженка (Lviv Dovzhenko Centre). В культурно-освітньому центрі ім. Довженка на Сихові у супроводі Lviv Jazz Orchestra виступить легендарний український рок-гурт «Лесик Band» з концертною програмою «НАЙЛІПШЕ»! Цей вечір – унікальний шанс пригадати старе й добре, почасти іронічне, почасти несміливе, але справжнє – все те, чим жив український рок на зорі незалежності!

Локація: центр ім. Довженка (Lviv Dovzhenko Centre).

Вистава-саспенс «Майнц» від театру «Склад 2’0» у Львові

vistava-saspens-mainc-vid-teatru-sklad-20-u-lvovi

Афіша Львова рекомендує відвідати виставу-саспенс «Майнц» показ якої відбудеться 10 червня у музеї “Території Терору”. Неформатний львівський колектив Театр “Склад 2’0” видозмінив показану у минулому році виставу жанру саспенс. Цього разу глядачів чекає повне занурення у поствоєнні події Німеччини. Звукове та візуальне оформлення змусити бути напруженні вже під час входження на територію музею. Всі події вистави відбуватимуться у бараці музею. До завершення вистави ніхто не зможе покинути територію, як і герої, що застрягли на зміні світів.

Локація: Територія терору.

Кінопоказ фільму “Бійтесь нас, жінок”

kinopokaz-zhinok

Фільм “Бійтесь нас, жінок”- це історія Ханни Бохман, бійця Загонів самооборони жінок (YPJ) з Канади. Драматична розповідь про жінку, яка, розмінявши п`ятий десяток (на момент зйомок головній героїні було 46 років), яка принесла в жертву своє безпечне життя в Канаді заради революційної війни в Сирії. В фільмі можна бачити деталі побуту і бойової практики YPJ, також показані кадри взяття міста Тель-Абьяд (Гре Спі) в червні 2015 року. Значна частина стрічки знята самою Ханною.

Локація: Перша Львівська Медіатека.

Фестиваль українських виробників “Гармидер у літньому таборі” 9-10 червня 2018

garmider-u-litnomu-tabori

Гармидер – це фестиваль українських виробників, що цьогоріч відбудеться у тематиці літнього табору! Заснований з метою популяризувати соціальне підприємництво та товари вітчизняного виробництва.

Локація: Lviv Film Center.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.