Lviv Open Cup 2018

//

lviv-open-cup-2018

07.10.2018, Львів, концерт-арена «Malevich», міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств – «Lviv Open Cup 2018». Організатори турніру «Всеукраїнська відкрита ліга ММА Real Fight Promotion», спільно з китайською організацією «Glory of Heroes», при підтримці Управління молоді та спорту міста Львова та Будівельної компанії «MS».

Аматорські та професійні бої, титульні поєдинки, бійці з різних міст України та країн Світу, телетрансляція у прямому ефірі на українському каналі «XSPORT», а також на міжнародних телеканалах «Fite.TV», «Kokfights.tv», «Youtube» та інших.

Головною подією вечора буде бій, у ваговій категорії до 61 кг, за титул чемпіона Ліги «Real Fight Promotion», між чемпіоном Ліги RFP Павлом Демиденко (Рівне, 7-0) та Владиславом Кохненко (Одеса, 5-0).

Со-главний бій вечора, бій у ваговій категорії 70 кг, за вакантний титул чемпіона Ліги «Real Fight Promotion», між Павлом Сівіцкім (Рівне, 5-0) та Ігорем Леско (Львів, 2-1).

15:00 – аматорські поєдинки;

19:00 – професійні поєдинки (два титульних бої).

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.