Somali Yacht Club зі Львова виступить на одній сцені зі Стінгом

//

Анна

Саме там цьогоріч будуть виступати Sting, Kasabian, Young Fathers, GusGus, Garden City Movement та інші. Цей фестиваль вважається найперспективнішим музичним івентом країни, оскільки проходить одночасно із іншим найбільшим опен-ейром країни в центрі Праги – United Islands of Prague, на який вхід абсолютно безкоштовний. Таким чином, за одні вихідні, туристи та жителі міста можуть одночасно відвідати два фестивалі, погуляти в одному із найкрасивіших міст світу і послухати своїх улюблених артистів. Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті фестивалю.

фото:  comma.com.ua/photos/polezhaka

фото:  comma.com.ua/photos/polezhaka”>Сергей Полежака

Цей партнерський проект RespublicaFEST допоможе стати потужним драйвером у розвитку експортного потенціалу українських музикантів, що виступають на фестивалі у Кам’янці. Для Metronome Festival Prague цей проект став гарною можливістю поздоровити українських друзів із безвізовим режимом для подорожей і запросити до себе в гості.

Серед всіх українських гуртів вибір RespublicaFEST зупинився саме на Somali Yacht Club через їх першокласні живі виступи та запис одного із самих яскравих рок-альбомів останніх років.

Новина по темі:  afishalviv.net/news/nimetskij-lejbl-vidav-albom-somali-yacht-club-na-vinini Somali Yacht Club видали вініл

RespublicaFEST вже започаткував цiлий ряд проектів для налагодження міжнародного співробітництва та розвитку молодої української музики. Крім того, сам фестиваль розширює географію артистів, котрих запрошує на свої сцени.

Цьогоріч RespublicaFEST пройде в Кам’янець-Подільському 1-3 вересня. В лайнапi — Beissoul & Einius, Leo Mantis, Vivienne Mort, «Жадан і Собаки» та багато інших швейцарських, німецьких, чеських артистів. Детальна інформація та квитки: respublicafest.com iiz

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.