18 липня на площі Ринок у Львові працюватиме фермерський ярмарок

//

sashko

1-82-900x407-780x407

У суботу, 18 липня, з 09.00 до 15.00 на площі Ринок у центрі Львова працюватиме фермерський ярмарок. Львів’яни та гості міста зможуть придбати продукцію місцевих фермерів, підтримавши тим самим локального виробника. Фермерський ярмарок планують проводити щотижня до кінця літа.

Так, за словами директорки департаменту економічного розвитку Ірини Кулинич, до ярмарку долучаться понад 20 фермерів міста й області.

«Наша теза „Купуй львівське“ впроваджується в дію. З 18 липня з 09.00 до 15.00 на площі Ринок діятиме так званий фермерський ярмарок, де буде представлено понад 20 фермерів, які є у Львові та Львівській області. Там будуть городина, фрукти, овочі, молочна продукція, м’ясна продукція. Запрошуємо всіх містян відвідати, сподіваємось, що цей ярмарок буде проходити щосуботи до 31 серпня», – зазначила Ірина Кулинич.

Фермерські ярмарки – доволі поширене явище в містах Європи. Це і промоція фермерів та допомога їм, а також можливість для покупців побачити власника, який провадить те чи інше виробництво. Експерти ЄС кажуть, що найкраща підтримка місцевих виробників – це саме допомога з прямими продажами.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.